Kiša i nepodnošljivo visoke temperature

Red kiše, red sunca, no i vrlo toplo vrijeme ono je što nas očekuje predstojećeg vikenda. I to, čini se, ne samo u kopnenim krajevima, nego i na Jadranu.

3.6.2011.
14:07
VOYO logo

Promjenjivo i toplo vrijeme, poput ovog koje nas prati danas, samo sa znatno višim temperaturama, nastavit će se i tijekom vikenda.

Kratkotrajna kiša te lokalni grmljavinski pljuskovi mogući su u svim kopnenim predjelima, no učestaliji će biti u gorju i središnjim krajevima zemlje. Vjetar će biti pretežno slab. Temperatura će se u jutarnjim satima kretati od 13 do 18 stupnjeva, dok će tijekom dana biti između 23 i 28 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranu će u subotu biti djelomično sunčano, još u početku uz promjenjivu naoblaku. U zaleđu Dalmacije i lokalno na sjevernom Jadranu mogući su slabi grmljavinski pljuskovi, no prema večeri posvuda suho. Ujutro slaba, još samo podno Velebita umjerena bura. Danju slabo jugo i jugozapadnjak, javlja Crometeo.

I dok će se minimalne temperature u zaobalju ujutro kretati od 15 do 18°C, uz obalu i na otocima kretat će se između 19 do 24°C. Najviše dnevne temperature od 26 do 31°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja na Jadranu donosi puno više naoblake. Povremeno će biti i slabije kiše i pljuskova s grmljavinom. Jutro malo svježije, najviše dnevne temperature od 25 do 30°C.

Promjenjivo vrijeme u Hrvatskoj zadržat će se i u idućoj polovici tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105300424006 arti-201105240621006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo