'ovo nije drugo mjesto' / Opara i dalje optimističan: 'Kerumu se izjalovio plan da nas pomete sa pustim milijunima'

"Mi se nismo razbacivali milijunima jer ih nemamo. Kerumu se izjalovio plan da nas pomete sa pustim milijunima. Nije mu to pomoglo da nas pomete u prvom krugu. Split je prepoznao promjene", kazao je Opara

21.5.2017.
19:36
VOYO logo

Iz stožera AndreKrstulovićaOpare javio nam se naš reporter HariKočić koji nam je odao kako diše HDZ Split i kako se Opara zadovoljava drugim mjestom, odmah iza Keruma.

"Ovo nije drugo mjesto, ovo je najbolji rezultat HDZ-a ikada. Niti jedan kandidat u zadnjih 25 godina za gradonačelnika nije postigao ovako visoki rezultat i najbolji zalog za drugi krug", poručio je Opara dodajući kako su prvi u gradskom vijeću te da je također i to najbolji rezultat ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi se nismo razbacivali milijunima jer ih nemamo. Kerumu se izjalovio plan da nas pomete sa pustim milijunima. Nije mu to pomoglo da nas pomete u prvom krugu. Split je prepoznao promjene", kazao je Opara.

"Obratili smo se radišnom, čestitom i poštenom Splitu i on je prepoznao da želi promjene. Promjene smo mi i mi ćemo dokinuti jalovu i lošu politiku koju su vodili Baldasar i Kerum u zadnja dva mandata", dodaje Opara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene Kerum uopće ne zanima, ne želim se vraćati u razdoblje kada se pogodovalo uhljebima i rođacima, želim gledati naprijed, ne zanima me tko je iza i ispred mene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo