po puljku i đogašu / Kerum opleo: 'Doktor za spavanje je pogodija grad za koji se natječe, a doktor za svemir nije ni to'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Prijevremeni izbori u Splitu održavaju se 26. lipnja

9.5.2022.
12:38
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Bivši gradonačelnik i kandidat za novog čelnog čovjeka Splita Ivica Puljak i nestranački kandidat HDZ-a Zoran Đogaš jučer se održali konferenciju za medije. Jedan u Splitu, drugi u Zagrebu.

Upravo je to bio povod Željku Kerumu, također kandidatu za gradonačelnika, da na svom Facebook profilu oplete po protukandidatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji popratio sam jučer predstavljanja obojice kandidata. Doktor za spavanje je bar pogodija grad za koji se natječe, a ovi drugi doktor za svemir nije ni to. Plasirali su iz Zagreba anketu po kojoj mora dobit neko od njih dvojice, ali to nije točno. Bit će kako Splićani odluče, a ne nikakve PR agencije iz Zagreba. Doktor Đogaš kaže da bi bija dobar gradonačelnik jer je bio 13 godina dekan, možda bi se triba ja natjecati za dekana jer san 4 godine bija gradonačelnik. Drugi doktor ovi za svemir vlada je zadnjih deset miseci ka da je pa s Marsa. Uskoro ću se i ja predstaviti sa svojim programom - napisao je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo