Kerum pred veleposlanikom vrijeđao novinare

Splitski gradonačelnik Željko Kerum na međunarodnu je razinu podigao svoje probleme sa sedmom silom.

8.2.2010.
18:38
VOYO logo

"Nemam dlake ne jeziku, briga me šta pišu. Većina je medija needucirana i pišu po nalogu dvije vodeće stranke koje su nas dovele u krizu da ljudi nemaju od čega živjeti!", rekao je gradonačelnik Splita Željko Kerum španjolskom veleposlaniku u Hrvatskoj Manuelu Salazaru kojeg je u grad pod Marjanom pozvao da mu pomogne dovesti španjolske tvrtke u Split.

Nagovarao ga je i da Oliveru Dagojeviću organizira svirku u Španjolskoj, s čijom se glazbom veleposlanik u 5 godina mandata u Hrvatskoj nije susreo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veleposlanik je u zgradu Banovine u ponedjeljak, pišu 24 sata, stigao bez uobičajene protokolarne pratnje jer je u Split stigao na koncert Paca de Lucije.

"Ja nikad nisam bio u Španjolskoj, ali malo se gradova može mjeriti sa Splitom. Najosjetljiviji sam političar u Hrvatskoj, građani su mi ispred svega, ali sve što radim krivo se vrednuje i tumači", kazao je Kerum te dodao da je u politiku ušao s kapitalom od 400 milijuna kuna za razliku od onih koji su "došli u politiku gladni i žedni i narod zadužili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvorena srca vam govorim - pomozite! Po pameti je Split vodeći grad u Europi, ima 25 000 studenata. Pedeset posto hrvatske štednje je iz Dalmacije, ovo je bogat narod, na dobroj poziciji. No, ljudima fali posla, da imaju kontinuiranu egzistenciju. Industriju nećemo, a turizam koji će postati elitni, se presporo razvija", objasnio je Kerum veleposlaniku koji ga je pozvao da posjeti Španjolsku.

Prethodni članci:

arti-201002060098006 arti-201001250170006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo