'LICE S NASLOVNICE' OTKRIVA / Kerum ošišan na ćelavo zbog sedam jedinica!

Image
Foto: RTL

Pravi odgovor na pitanje tko je zapravo Željko Kerum, donosi nova epizoda dokumentarne serije 'Lice s naslovnice' već ovu nedjelju u 21:50 sati na RTL Televiziji!

8.2.2014.
14:51
RTL
VOYO logo

Ekscentrični bivši splitski gradonačelnik i poduzetnik ŽeljkoKerum puni naslovnice medija svojim hirovitim nastupima, nesmotrenim izjavama te (ne)uspješnim privatnim i poslovnim angažmanima. No pravi odgovor na pitanje tko je zapravo Željko Kerum, donosi nova epizoda dokumentarne serije 'Lice s naslovnice' već ovu nedjelju u 21:50 sati na RTL Televiziji!

Kada je Željko Kerum u pitanju, njegovi sugrađani Splićani će rado iznijeti svoje mišljenje koje je ili crno ili bijelo, nikada i nikako neutralno sivo. Neki hvale njegove poduzetničke i gradonačelničke poteze, dok se drugi zgražaju nad njima… Što god radio i gdje god bio, Željko se iz svih dosadašnjih uspješnih i propalih poslovnih pothvata 'izvukao', kako sam kaže, pametniji i sposobniji. Naslijedio je to od oca Josipa, koji se za kruh borio u dalekim zemljama Indiji i Šri Lanki, dok je majka čuvala djecu i obiteljsko imanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj epizodi RTL-ovog dokumentarnog serijala 'Lice s naslovnice' o Željkovom će odrastanju na selu, djetinjstvu, školi i prirodno kovrčavoj kosi (po kojoj je dobio nadimak Rico) govoriti brat Jure, bratić i bivši dogradonačelnik Splita Jure Šundov, prijatelj iz srednje škole Lino Alujević.

„Željko je išao u srednju građevinsku. Njegov profesor je tražio da ga posjeti Željkov otac. Rekao mu je: 'Gospodine Josipe, vaš Željko ima sedam jedinica, a ostalo je još samo mjesec dana škole.' Tata Josip je cijeli dan tražio Željka, a onda ga ošišao na ćelavo“, izjavio je brat Jure, dodajući da je Željku bilo bitno proći u školi s ocjenom dovoljan ili dobar, pa da ode u inozemstvo zaraditi novac. Prvih je 60.000 DEM-a, koje je zaradio kopajući bagerom u Iraku, spiskao za nepuna tri mjeseca kupujući aute koje bi ubrzo razbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svojoj prvoj trgovini, koju je otvorio u obiteljskoj garaži i koja je bila pravi hit u Splitu, o njegovim poslovnim partnerima i velikim poslovnim ambicijama pomoću kojih je Željko došao do milijardu i 350 milijuna kuna godišnjeg prometa svojih trgovina 'Kerum', o kupnji hotela Marjan, ali i o humanitarnim podvizima te mutnim poslovima na rubu zakona govore bivši košarkaš i predsjednik Gradskog vijeća Splita Željko Jerkov, prijatelj i poslovni suradnik Božo Nejašmić, novinar Jurica Pavičić, i drugi.

Dakako, nezaobilazna tema bit će i Željkov ulazak u politiku 2009. kada se kandidirao za gradonačelnika Splita, a kasnije zajedno sa sestrom Nevenkom Bečić izborio ulazak u Sabor, ali i javnosti manje-više poznat privatan život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Zamislite ovu situaciju. Došao si u Split sa sela, postigao si sve što si poželio. Oni stalno za tebe govore da si seljak, neotesan, neobrazovan, da nisi građanin… Vrijeđaju te, omalovažavaju sve što si napravio. I sad ti odjednom njima postaneš gradonačelnik. Pa gdje ćeš većeg gušta! No mislim da je njemu to bilo dovoljno, da je tu motivacija stala…“, priča voditelj Željkove kampanje za gradonačelnika Splita i PR stručnjak, Krešimir Macan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo