SVE JE PLATIO / Kerum komentirao spor s Ninčevićem: 'Toliko su glupi, baš su nepametni'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

'Oni misle da će me ovako upropastit, prljavom igrom i podmetanjima mi ugrozit kampanju'

25.5.2017.
11:15
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Željko Kerum komentirao je svoj spor s Nenadom Ninčevićem tvrdeći kako slučaja nema jer je sav novčani iznos davno isplaćen Ninčeviću i njegovim suradnicima, piše Slobodna Dalmacija.

Kerum smatra kako je presuda dio prljave igre u finišu bitke za gradonačelničku fotelju te predviđa kako se u toj igri neće birati sredstva. Tvrdi kako se radi o lažima i podmetanjima počeviši od duga, pa sve do trenutka puštanja presude u javnost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam ja dobro šta oni misle. Oni misle da će me ovako upropastit, prljavom igrom i podmetanjima mi ugrozit kampanju. E pa prevarili su se, dobili su skroz suprotno. Meni je baš drago da ovako postupaju.

Toliko su glupi, baš su nepametni da misle kako će me uništit tim lažima. Samo su mi dali dobru reklamu. Ja sam siguran u sebe jer sam sve svoje obveze autoru skladbe Ninčeviću davno platio. I svima ostalima koji su u tome sudjelovali", rekao je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Presuda protiv Keruma: Ninčeviću mora platiti 600 tisuća kuna za pjesmu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreum nije krio svoj revolt i rekao kako ne može shvatiti da je slučaj došao na sud te da se išlo u dokazivanje nečega što se po njemu nikad nije ni trebalo dokazivati. Revoltiran je i na Nenada Ninčevića jer smatra kako se glazbenik prema njenu nije ponio kao fer igrač.

"Oni su na sudu potvrdili da je sve plaćeno. I onda se slučaj prebaci na drugi sud. To me baš izrevoltiralo. I zato se iz dišpeta i ponosa nisan želio pojavljivati na ročištima. Baš nisam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je došla i ta odluka o 600 tisuća kuna duga. Ma kojih 600 tisuća kuna! Pa hit 'Cesarica' je koštala dvije tisuće tadašnjih maraka, a ovo 600 tisuća kuna. A ja san još sve davno platio. Opet ću reć', samo vi podmećite. Samo mi tako i dalje davajte reklamu. Meni je baš drago", poručio je Kerum.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo