KĆI MOĆNOG HDZ-OVCA POSTALA PREDSJEDNICA SUDA: / Ovoga puta je bila jedina kandidatkinja koja se javila na natječaj

Image

Kada se kandidirala za županijskog suca nije prošla, a sada je na natječaju bila jedini kandidat za mjesto predsjednika općinskog suda

29.9.2019.
15:07
VOYO logo

Predsjednicom Općinskog suda u Osijeku u petak je imenovana Zrinka Šeks-Poštić, kći jednog od najmoćnijih HDZ-ovaca Vladimira Šeksa. Do sada je da je bila zamjenica, no u travnju je predsjednik suda, Davor Mitrović imenovan sucem Županijskog suda pa ju je predsjednik Županijskog suda u Osijeku Zvonko Vrban imenovao v. d. predsjednice Općinskog suda, a kada je raspisan natječaj, Državno sudbeno vijeće imenovao je predsjednicom jer je bila jedina koja se javila na natječaj, piše Jutarnji.

No lokalni mediji su podsjetili na natječaj s početka godine kada su se birala tri suca Županijskog suda u Osijeku, a Šeks Poštić je bila jedna od 18 kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije izabrana i bila je pri dnu liste po bodovima, iako lokalni mediji ističu kako je riječ o vrlo kvalitetnoj sutkinji. U Slavoniji je poznata kao prva sutkinja koja je još 2015. donijela presudu o ništetnosti ugovora i preplaćenim kamatama na kredit u švicarcima. „Moja kći ima svoj život i put. Izabrana je najbolja kandidatkinja, kojoj je ona čestitala, i to je sve“, rekao je tada Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo