LIJEČNICA NE KANI STATI: / 'Bila sam u svom elementu, ali ne iz zla. Nisam znala da on snima, balavac jedan bezobrazni...'

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Liječnica iz Rijeke ne namjerava se ispričati za incident koji se dogodio zbog parkinga: 'Nisam znala da on snima i bila sam u svom elementu, ne iz zla,

11.11.2020.
8:28
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Jučer se u medijima i na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se liječnica iz KBC-a Rijeka posvađala s muškarcem zbog parkinga koji je snimio cijeli incident. Iako je tvrdila da je mobilizirana, da je zamjenica ravnatelja i da radi u COVID centru, točno je jedino da je liječnica.

"Ja sam pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u KBC-u Rijeka. Puno sam truda uložila u Zavod i u svoj kadar, nisam znala da on snima i bila sam u svom elementu, ne iz zla, nego zato što je to jedan balavac bezobrazni", izjavila je Tatjana Šepić, javlja Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prozvana pročelnica Zavoda za audiologiju ne misli se zbog svog čina ispričati. "Nemam se kome za što ispričavati, ja ne radim u COVID centru, ali sam u srcu COVID centra", objašnjava Šepić zašto je rekla da radi u COVID centru.

Uprava je nije podržala

Šepić je za Novi list ispričala svoje viđenje cijelog događaja rekavši da je u riječkom KBC-u parking neuređen i nije namijenjen djelatnicima, nego svima koji dolaze u bolnicu, te da je pored zgrade Zanatopreme dio parkinga koji oni mogu koristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je meni dopušteno parkiranje iz pravca KBC-a Rijeka, često se upravo tamo parkiram, a ako pritom nekoga zatvorim, ostavim svoj broj mobitela. Tog dana ispred Zavoda za audiologiju i fonijatriju bila je velika cisterna tako da se nisam mogla parkirati kraj Zavoda te sam svoj automobil parkirala kod Zanatopreme i ostavila svoj broj mobitela. Ubrzo me je nazvao mladi dečko kazavši mi da maknem auto i da nazovem vlasnike automobila koji su parkirali iza mene, a to su bili jedan fizioterapeut i medicinska sestra koji oboje rade u COVID-centru.

Normalno da sam se uzrujala, a u međuvremenu je dečko sve tajno snimao i pozvao prometne redare kojima sam objašnjavala da vlasnici automobila koji su zatvorili mladića rade u COVID-centru, a ja sam pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju u čije sam uređenje i opremanje uložila puno osobnog truda i energije. Mladiću sam rekla da je jadno da nam netko na ovaj način otežava rad. Budući da podržavam Upravu KBC-a Rijeka, žao mi je da me Uprava nije pozvala da se očitujem o ovom događaju. Osobno volim svoj posao, svoje ljude i neshvatljivo mi je da netko ne može stati iza svojih ljudi", kazala je Šepić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KBC Rijeka se ograđuje od istupa

Iz KBC Rijeka su se priopćenjem ogradili od incidenta. "Klinički bolnički centar Rijeka kao poslodavac poduzima radnje iz svoje nadležnosti sukladno institucijskim aktima, poslovnim i profesionalnim interesima ustanove. S obzirom na stalna nastojanja za podizanjem kvalitete zdravstvene skrbi, iznimno nam je stalo do pune transparentnosti uz afirmaciju pozitivnih društvenih vrijednosti. KBC Rijeka se ograđuje od navedenog istupa", priopćili su iz KBC Rijeka.

Podsjetimo, Dino Budimilić iz Rijeke na YouTubeu je objavio video snimljen ispred KBC-a Rijeka u kojemu se može čuti kako mu liječnica između ostalog govori: "Slušaj me, dušo. Ne budi hirovit. Vidi ove bolnice. Kad ti bude slabo, srest ćemo se. Pa ćeš onda biti manji od makova zrna, dal' me kužiš. I ne budi tako jadan nego budi muškarac. Shvati kriznu situaciju u KBC-u, tu ti ljudi umiru, vidiš ova kuća. Umiru zato jer si ti bezobrazan", rekla mu je liječnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo