kazališni hit / 'Kauboji' kreću u pohod na kino blagajne!

Hrvatima se prema svemu sudeći sprema novi kino-hit! Film snimljen po već godinama rasprodanoj, najgledanijoj domaćoj predstavi 'Kauboji', u Puli se ovjenčao nagradom publike, a za desetak dana napokon stiže u kino dvorane!

30.9.2013.
18:06
VOYO logo

Kauboji ponovno jašu! Ovog puta ne po kazališnim daskama, nego po filmskom platnu. Ako je suditi po reakcijama pulske i motovunske publike koja ih je, uz predstavnike sedme sile, do sada jedina vidjela, film će se baš kao i predstava upisati u povijest modernog hrvatskog audiovizualnog stvaralaštva.

Film je Puli osvojio nagradu publike, a kazališni komad prema kojem je nastao već pet godina bez iznimke puni gledalište Exita, a većina filmske glumačke ekipe je preslika kazališne postave.

Šest muškaraca, jedna žena i njezin brat okupljalju se s jednim ciljem - napraviti predstavu. Skupina naturščika suočenih sa životom  bore se s predrasudama, vlastitim sudbinama i odgovornošću prema projektu u kojem su odlučili sudjelovati. Tomislav Mršić je zadužen da sve to drži pod kontrolom, a glazbena podloga proizišla je iz kreativne radionice Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta.

Predstavu je do sad pogledalo preko 120 tisuća ljudi. Idealna brojka kojom bi Kauboji u prvim tjednima prikazivanja mogli postaviti novi rekord hrvatskog filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo