KARAMARKO: / Ni oni očito nemaju 76 potpisa, ljudima sve ovo ide na živce

Image

Uoči odlaska na Pantovčak na konzultacije kod predsjednice, gdje treba doći u 12 sati i 40 minuta, Tomislav Karamarko je komentirao najnovije događaje i konzultacije kod predsjednice.

22.12.2015.
11:38
VOYO logo

"Vidjet ćemo što se s njima (Mostom i koalicijom Hrvatska raste) događa, očito je da ni oni nemaju 76 potpisa", kazao je Karamarko novinarima ispred sjedišta stranke na Trgu žrtava fašizma.

Na pitanje o eventualnim izlascima iz Mosta, Karamarko je kazao da HDZ poštuje cjelovitost Mosta i da nema govora o privlačenju dijela zastupnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OBRAT - ŠIMIĆ OSTAJE UZ PETROVA: /

"Čvrsto sam uz Most i sve te ljude koji žele promjene"

Image
OBRAT - ŠIMIĆ OSTAJE UZ PETROVA: /

"Čvrsto sam uz Most i sve te ljude koji žele promjene"

Na razgovoru s Kolindom Grabar-Kitarović, kaže Karamarko, vidjet će tko ima podršku. Nije želio odgovoriti na pitanje treba li predsjednica dati još vremena koaliciji Mosta i Hrvatska raste.

"O tome odluku mora donijeti sama predsjednica na temelju informacija koje će danas dobiti. Bilo bi bilo idealno da smo mi ti koji smo s Mostom složili takvu jednu šemu, ali ako dođe do izbora, mi smo spremni", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjedništvo složno

Šef HDZ-a je komentirao i medijske napise o tome da predsjedništvo stranke nije bilo jedinstveno u odbijanju Mosta.

"Nisam zadovoljan tim interpretacijama - bilo je različito nijansiranih mišljenja, ali svi smo bili složni da ne smijem potpisati tripartitnu vladu. Nismo mogli dopustiti da predsjedništvo jedne ozbiljne stranke reterira samo radi fotelja. Politika nije samo borba za sinekure, one se moraju popuniti dobrim ljudima. Ovo sve ljudima ide na živce, Božić je, moramo to već jednom riješiti", zaključio je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić kazao da Petrov nema iskustva ni znanja, no može razgovarati

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo

Još iz rubrike