Žestok napad iz SDP-a /

'Karamarko je kukavica koja od Milanovića bježi u IX. izbornu jedinicu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Klarin je kazao kako demokratska povijest Hrvatske ne poznaje slučaj kada je vođa oporbene stranke pobjegao iz svoje izborne jedinice u neku drugu

12.10.2015.
13:10
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

ŠIBENIK - Koordinator IX. izborne jedinice za SDP-ovu koaliciju Ivan Klarin ustvrdio je na konferenciji na novinare kako je predsjednik HDZ-a TomislavKaramarko kukavica koja bježi od Zorana Milanovića.

Karamarko je, kao nositelj liste HDZ-a za IX. izbornu jedinicu, siguran u svoju pobjedu misleći da na tom području nema sebi ravnog protivnika, naveo je Klarin optužbe na račun predsjednika HDZ-a, kojeg je danas pozvao na sučeljavanje s RankomOstojićem, nositeljem SDP-ove liste u spomenutoj izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klarin je kazao kako demokratska povijest Hrvatske ne poznaje slučaj kada je vođa oporbene stranke pobjegao iz svoje izborne jedinice u neku drugu.

Kao razloge za to Klarin je naveo nedovoljnu političku hrabrost te istaknuo kako ga "čudi što Karamarko nije pobjegao u dijasporu, gdje SDP nije istaknuo svoga kandidata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ov koordinator na današnjoj konferenciji za medije kazao je kako očekuje najmanje šest mandata u IX. izbornoj jedinici, te najavio kako će jedan mandat tražiti ORAH ili Živi zid.

To što bi u tom slučaju HDZ u toj izbornoj jedinici dobio jedan mandat više Klarin smatra zadovoljavajućim rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo