predizborni potez / Karamarko: 'Drago mi je da Hajdaš Dončić kaže da je Tuđman njegov Zagorac'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

SDP je imao i otklon od dr. Tuđmana i hrvatskih branitelja, rekao je Karamarko i ocijenio da su se na taj potez odlučili u predizborne svrhe

29.6.2015.
12:25
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izrazio je u ponedjeljak zadovoljstvo što je SDP prihvatio HDZ-ovu inicijativu da se Međunarodna zračna luka Zagreb nazove po Franji Tuđmanu, istaknuvši kako je prvi hrvatski predsjednik baština cijelog hrvatskog naroda, no da se ovdje radi o predizbornom potezu SDP-a.

"Drago mi je da su došli na naše. To je pozicioniranje dr. Tuđmana kao prve figure hrvatske politike u 20. stoljeću. Dr. Tuđman nije samo baština HDZ-a, već je baština hrvatske države i naroda rekao je odgovarajući na pitanje kako komentira najavu ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića da će nova zagrebačka zračna luka nositi ime po prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su ga do sada proglašavali čak i zločincem", ocijenio je Karamarko novinarima prije predstavljanja prijedloga gospodarkog programa užem vrhu stranke

SDP je imao i otklon od dr. Tuđmana i hrvatskih branitelja, rekao je Karamarko i ocijenio da su se na taj potez odlučili u predizborne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro je i to. Drago mi je da Hajdaš Dončić kaže da je Tuđman njegov Zagorac. Ovo je 50 posto posla učinjeno. Dr. Tuđman kao centralna figura, čovjek koji je donio slobodu i demokraciju Hrvatskoj i neovisnost. Morat će se odreći jednog Zagorca da budu kompletni i uvjerljivi, istaknuo je Karamarko.

HDZ - najužem vodstvu stranke predstavlja se prijedlog gospodarskog programa

Prijedlog gospodarskog programa HDZ-a, koji je pripreman u suradnji sa stručnjacima iz muenchenskog IFO instituta, najužem vodstvu stranke , osim njemačkih stručnjaka, predstavljaju predsjednik HDZ-ova Odbora za financije Tomislav Ćorić i zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje gospodarskog programa koji je HDZ-ova vizija ekonomskog oporavka Hrvatske, počelo je u 11 sati u Središnjici, a uz predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, nazoče i glavni tajnik Milijan Brkić, politički tajnik Tomislav Čuljak, međunarodni tajnik Miro Kovač te Karamarkov gospodarski savjetnik Martin Pastuović.

HDZ će svoj gospodarski program javnosti pokazati kad Vlada objavi datum izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo