KAPULICA O PREPIRCI MILANOVIĆA I PLENKOVIĆA: / 'U oku predsjednika vidim puno toga ružnog, zlog… Nije mi to drago'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Misli da je jako teško naći osobu u Hrvatskoj koja bi meritorno mogla procijeniti što predsjednik želi, misli i hiće svojim postupanjem

1.4.2021.
14:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik HDZ-a Mario Kapulica komentirao je previranja na relaciji predsjednik Milanović i premijer Plenković.

"Kažu da su ljepota i ružnoća u oku promatrača. Vidim da je u oku našeg predsjednika Republike puno toga ružnog, zlog, prljavog, nedostojnog, pokvarenog, bijednog… Nije mi naravno to drago, volio bih da vidi nešto i dobro u državi kojoj je predsjednik i u ljudima oko sebe. Ja znam da je on izabran i glasovima raznih političkih opcija koje su u tome vidjele interes", rekao je Kapulica za N1 odgovarajući na pitanje o retorici predsjednika Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVOME STVARNO NEMA KRAJA; Milanović danas nudi širok izbor filmova i šalje poruku: /

'Pa ti biraj'

Image
OVOME STVARNO NEMA KRAJA; Milanović danas nudi širok izbor filmova i šalje poruku: /

'Pa ti biraj'

"Vjerujem da je dobar dio glasača glasao za Milanovića jer je rekao da će glas za njega biti glas za normalnu Hrvatsku. Ono što javno pratimo se svelo na puku suprotnost u odnosu na ono što je najavljivao u predsjedničkoj kampanji", dodaje.

Velike frustracije

Kapulica smatra kako su u hrvatskom političkom prostoru velike frustracije zbog za mnoge iznenađujuće pobjede na parlamentarnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo mi zadnjih 15-ak dana svjedočili jednom pokušaju da se destabilizira vladajuća većina”, kazao je Kapulica.

Misli da je jako teško naći osobu u Hrvatskoj koja bi meritorno mogla procijeniti što predsjednik želi, misli i hiće svojim postupanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam u kojim izborima predsjednik Republike kani sudjelovati, pred nama su lokalni izborim. Naravno da on ovakvim istupima uzima politički i javni prostor temama koje bi bile važne za lokalne izbore. Ovo uzima previše prostora, da bi se dogodilo što? Ovo sve između je bilo toliko nepotrebno i drastično ispolitizirano”, rekao je Kapulica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo