KAOS U SPLITU, SVE JE DOSLOVNO STALO! / Turiste izluđivao prometni krkljanac u gradu pa propuštali trajekte

Image
Foto: pixsell, Ivo Cagalj/PIXSELL

U Splitu je u subotu došlo do pravog prometnog kolapsa, koji je uzrokovao brojna kašnjenja prijevoznika, a turisti su mahom kasnili na trajekte.

13.8.2016.
16:20
pixsell, Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Smjene turista u Splitu su ove subote napravile totalnu prometnu gužvu, piše Slobodna Dalmacija navodeći kako se Poljička ulica od križanja s Dubrovačkom potpuno začepila, dok je do benzinske pumpe na Pojišanu bilo nemoguće doći autom ili autobusom. "Kada se Poljička "prelila" u Zvonimirovu - sve je stalo. Doslovno", navode u listu.

U cijeloj toj nezgodnoj situaciji našli su se i brojni turisti među kojima i jedna turistica koja se čudila kašnjenju automusa koji je po voznome redu na internetu trebao doći u 11:25, a došao je tek u 12. Potom je nastavio put toliko sporo da je u međuvremenu propustila ne samo svoj, već i onaj slijedeći trajekt. Sve ju je to ju je, piše list, itekako naljutilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je pokušala i stopirati, ali ni to joj nije pomoglo.

Probleme s nepripremljenom splitskom prometnom infrastrukturom nisu imali samo turisti već i lokalni ljudi, kojima je pravi problem bio stići jutros na vrijeme na posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo