VRIJEDNE ZVJEZDICE / Kako kuha Maja Lena Lopatny?

Image
Foto: RTL

Deveta sezona 'Večere za 5' donosi nova iznenađenja. Tako će RTL Televizija sljedeći tjedan u 'Večeri za 5' ugostiti mlade zvijezde hrvatske scene u njihovim kuhinjama, zasukanih rukava i s vatricom na štednjaku. Tko je zakuhao svoju pobjedu u specijalnom tjednu 'Večere za 5'?

2.1.2012.
13:02
RTL
VOYO logo

Pravila su već svima znana: pet kandidata, pet dana u tjednu, tri slijeda, a samo jedan pobjednik. Ista pravila vrijede i za njih – Ellu Dvornik, Maju Lenu Lopatny, Filipa Dizdara, Hanu Blažević i Maria Knezovića u čije ćete kuhinje zaviriti i uvjeriti se u njihove sposobnosti i nesposobnosti pri spravljanju jela.

Na snimanjima nije nedostajalo smijeha, zabave, ali i malih nespretnosti s kojima su se mladi kandidati suočili u kuhinjama. Iako veselo društvo tvrdi da im je zabava puno važnija od pobjede, egzotični meniji ili, pak, oni tradicionalni sigurno će namučiti naše mlade kandidate.

Mario, pjevač iz Mostara kuhat će prvi. Skromno kulinarsko umijeće i velika trema, ponajviše uvjetovana činjenicom što su mama i sestre veliki obožavatelji Večere za 5, bit će mu veliki teret s kojim će se junački nositi dok bude pripremao specijalitete za svoje goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš  kao njegov protukandidat prethodnog dana i Filip se odlučio za riblji jelovnik. Pri odabiru njegova jelovnika sudjelovala je čitava obitelj pa se on od sveg ponuđenog odlučio za ono njemu najukusnije i najjednostavnije jer, kako sam priznaje, kuhanje mu baš i nije jača strana.

U srijedu će otkačena Ella svojim vještinama u kuhinji pokušati pobiti sve one silne glasine u javnosti - da je lijena, razmažena i još štošta. Stoga se odlučila za podosta kompliciran jelovnik u kojem će kombinirati morske s mesnim specijalitetima i slatkom kalorijskom bombom za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hana je mlada glazbenica i studentica kojoj su hrenovke vrhunac kulinarskog umijeća. Kako sama priznaje, razmišljala je ponuditi hrenovke za glavno jelo, ali ipak je svoje goste odlučila okrijepiti morskim delicijama i desertom koji je prvi put radila.

Da šećer ide na kraju, odavno je poznato. Hoće li Maja Lena u petak biti šećer ili pelin, nećemo znati dok ne pogledamo do kraja. Ispostavit će se da je njoj najviše stalo do pobjede i do toga da impresionira svoje protukandidate.

Maja, Ella, Filip, Hana i Mario zasukali su rukave i ušli u svoje kuhinje kako bi zasluženo odnijeli titulu najboljeg domaćina i kuhara tjedna. Oni će dokazati da znaju kuhati, od ponedjeljka, 09.01. do petka, 13.01. u 17:05 na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo