LJUBAV JE NA SELU / Kako je Stjepan oteo djevojke Miranu

Image
Foto: RTL

U prošloj epizodi Marijana je posjetila farmere i nekima donijela dobre vijesti, a nekima loše. Petorica farmera koji su dobili najviše pisama su Stjepan, Ivan, Tomislav, Mate i Miran. Treća epizoda donosi preokret i otkriva što je to Miran napravio da su djevojke odustale od upoznavanja s njime?

3.2.2012.
15:18
RTL
VOYO logo

Putovi srca u ovoj epizodi vode nas na imanje gdje će pet odabranih farmera upoznati autorice pisama. Veliko iznenađenje treće epizode bio je farmer Stjepan, koji se pokazao najvećim zavodnikom u emisiji. Neke od Miranovih i Tomislavovih odabranica uživo se najviše dojmio Stjepan pa su, umjesto Mirana, odlučile uživo upoznati upravo šarmantnog Stjepana. S obzirom da mu je Stjepan ''oteo'' djevojke, razočaranog Mirana ni Marijanini nagovori nisu spriječili da napusti snimanje emisije. Njegovo mjesto zauzeo je dobroćudni '' brko'' Stipe Filipović,  farmer koji je najviše priželjkivao ovu avanturu.

Posebnu čar sezoni dale su i kandidatkinje najrazličitijih profila - od diplomiranih inženjerki, pedagoginja, hostesa do wellness instruktorica, među kojima su se razvila prijateljstva. No pojavila se i napetost između najboljih prijateljica jer su se borile za srce istog farmera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upoznavanje kandidata i njihovih izabranica donijelo je niz obrata i neočekivanih situacija. Koje su se gradske djevojke našim seoskim neženjama svidjele, pogledajte u nedjelju, 05. veljače u 21:30 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo