umjesto na travnjak /

Kakav pehist: rušio drvo pa mu palo na cestu, a baš tada se prvi susjed vraćao kući svojim Mercedesom…

Image
Foto: Ilustracija/Marijan Susenj/PIXSELL

S obzirom na loše imovinske prilike osuđeniku su zaračunati paušalni troškovi postupka, ali će vlasnika vozila morati obeštetetiti s 35.000 kuna

9.1.2018.
8:43
Ilustracija/Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Općinski sud u Karlovcu proglasio je krivim 56-godišnjaka iz Lasinjskog Sjeničaka jer je iz nehaja općeopasnom radnjom, kaznenim djelom protiv opće sigurnosti ugrozio živote troje svojih susjeda i počinio materijalnu štetu od 35.000 kuna te ga nepravomoćno kaznio uvjetnom zatvorskom kaznom od četiri mjeseca s rokom kušnje od dvije godine, piše KAportal.

Ovaj nezaposleni rukovatelj građevinskim strojevima koji do sada nikada nije bio osuđivan, 27. listopada 2016. godine ,uz makadamsku cestu između Banskog Kovačevca i Lasinjskog Sjeničaka rušio stablo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije osigurao mjesto rada, a stablo nije usmjerio da pada suprotno od ceste, već na cestu. I tako je stablo palo na cestu. No, to, dakako, nije bio jedini njegov peh. U tom trenutku je putem prolazio susjed svojim Mercedesom njemačkih registracijskih oznaka, a s njime u vozilu je bio suvozač, te dvoje putnika na stražnjem sjedalu. I stablo je palo na automobil. Razbilo je stražnje staklo, te udubilo krov i prtljažnik. Samo sretnim okolnostima putnici nisu ozlijeđeni, piše KAportal.

S obzirom na loše imovinske prilike osuđeniku su zaračunati paušalni troškovi postupka, ali će vlasnika vozila morati obeštetetiti s 35.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo