velika pjevačka nada / Kad ona pjeva, svi utihnu: mladu Luciju mnogi nazivaju hrvatskom Adele, a uskoro izdaje i prvi album

Njezin glas osvaja na prvo slušanje. Kad se prošle godine Luce pojavila na sceni, svi su utihnuli jer ta cura stvarno ima poseban glas. Ne zovu je bez veze 'hrvatskom Adele'

9.10.2015.
18:15
VOYO logo

Mlada Lucija Ćustić, poznatija pod nadimkom Luce, svojim je osebujnim glasom unijela dašak svježe, pozitivne energije na domaću glazbenu scenu. Nakon što je izdala nekoliko singlova, ponosno najavljuje svoj prvi dugoočekivani album.

"Ep se zove u bojama, sadrži pet pjesama, neke su moje, neke je i napisao Aljoša Šerić, izlazi 12. listopada, odnosno u ponedjeljak", rekla je mlada pjevačka nada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da broji sitno do izlaska albuma, nego i do prvog samostalnog koncerta. Mjesto i vrijeme radnje: 30. listopada u Tvornici Kulture.

Kaže, brojni stariji glazbenici pružaju joj potporu i daju savjete. Njezin talent prepoznala je i velika Josipa Lisac, koja je ostavila poseban dojam na Lucu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad te na temelju jednog singla pozove Josipa Lisac,  naravno da slijedi šok i nevjerica", priznala je Luce. 

"Meni je ona oduvijek bila posebna i toliko je kroz te godine ostala svoja, inovativna, svježa, zanimljiva i interpretativno mislim da nenadmašiva", puna je pohvala pjevačka diva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A upravo zbog specifične interpretacije, Lucu su već mnogi prozvali hrvatskom Adele.

"Lijepo je to za čuti, samo ja bih ipak htjela biti samo Luce, imat neki svoj put i furat neku svoju furku", priznaje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako zvuči ta njezina furka, doznat ćete ubrzo, jer ovakav se glas doista daleko čuje.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo