'POSUDILI' JE MIGRANTI? / Jure iz Cetingrada više nije tužan, pronašao je svoju Mazdu: 'Nije potrošeno ni puno goriva'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, KAportal

Sinoć je KAportalu javio da je Mazda pronađena 40-ak kilometara dalje kod Karlovca

23.5.2019.
11:53
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, KAportal
VOYO logo

Jure Jurčević iz Cetingrada pronašao je svoju Mazdu 3 i to u Tušiloviću. Ukradena mu je u utorak u Cetingradu, a odmah je posumnjao da su ga uzeli migranti kao prijevoz dalje prema zapadu.

Podsjetimo, Jure je putem najpopularnije društvene mreže Facebook zamolio pomoć u pronalaženju automobila. Objava je odmah dobila nekoliko stotina dijeljenja, a stigla je i na KAportal koji se pridružio u pomoći očajnom vlasniku Mazde. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prednji branik je malo oštećen, ali nije strašno..."

Sinoć je KAportalu javio da je Mazda pronađena 40-ak kilometara dalje kod Karlovca, u naselju Tušilović. Posebno se zahvalio Tomislavu Goleku koji je automobil primijetio parkiranog.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oko 15 sati javili su mi da je pronađena u Tušiloviću. Prednji branik je malo oštećen, ali nije strašno. Isto tako nije potrošeno ni puno goriva. A sad za ovo dalje vidjet će se nakon što završi policijska istraga", kazao je Jure Jurčević.

Samo jedno u nisu 'posuđivanja' auta na karlovačkom području

Ovo je samo jedno u nizu "posuđivanja" automobila na karlovačkom području koje privremeno otuđuju migranti. Policija stoga niti ne izvještava o ovim slučajevima, a ima svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani svoje automobile pronalaze u raznim dijelovima zemlje, a jedan je svog Golfa, ukradenog u Drežniku Gradu kod Slunja pronašao u Istri, zaključuje KAportal

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo