CRNA KRONIKA / Jožefa Matulina ugušili jastukom zbog 500 eura i 200 kuna?

Image

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje dvojice hrvatskih državljana (1990. i 1982.) te donijelo rješenje o provođenju istrage zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva.

25.1.2016.
13:49
VOYO logo

Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici u noći 17./18. siječnja 2016. provalili u obiteljsku kuću oštećenog hrvatskog državljanina (1942.) u Donjoj Dubravi i pretraživali prostorije u cilju da pronađu novac. U spavaćoj sobi zatekli su oštećenika koji je spavao na krevetu te su ga pokušali vezati no kako se on probudio i pružio im otpor tako je prvookrivljenik sjeo na njega i vezao mu ruke vezicom, električnim žicama i remenjem dok ga je drugookrivljenik držao za noge.

Budući da se oštećenik i nadalje opirao, osnovano se sumnja da mu je prvookrivljenik stavio jastuk na lice i pritiskao sve dok se nije prestao micati, a drugookrivljenik mu je vezao noge i ruke trakom te mu stavio povez preko očiju. Prvookrivljenik je pronašao kod oštećenika 500,00 eura i 200,00 kuna koje su mu uzeli, a oštećenik je preminuo uslijed njihovih radnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo