'Josipoviću, podržavam te. Nastavimo suradnju!'

Predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić čestitao je Ivi Josipoviću na pobjedi na izborima za predsjednika Republike Hrvatske.

11.1.2010.
16:06
VOYO logo

U čestitci objavljenoj na web-stranicama Sabora stoji:

"Srdačno Vam, u ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora kao i u svoje osobno, čestitam na uvjerljivoj pobjedi na izborima za predsjednika Republike Hrvatske te Vam želim mnogo uspjeha i sreće na toj visokoj i odgovornoj dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koristim se ovom prigodom kako bih izrazio zadovoljstvo što nam se pruža prilika da nastavimo suradnju u svim pitanjima od najvećeg interesa za Hrvatsku, prvenstveno u pogledu dovršetka pregovora s EU-om, na području učinkovitog djelovanja pravne države te poduzimanja svih mjera u svrhu oporavka hrvatskog gospodarstva i podizanja životnog standarda hrvatskih građana. U tome ćete imati moju čvrstu potporu."

Čestitke protukandidata iz prvog kruga

"Čestitke Ivi Josipoviću na pobjedi, želim mu puno sreće u narednim godinama!", poručio je putem TwitteraNadan Vidošević, četvrtoplasirani u prvome krugu, koji se odmah nakon poraza opredijelio za Josipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još sinoć su Josipoviću čestitali protukandidati Andrija Hebrang, Vesna Pusić i Damir Kajin, a danas ga je podržao i ponudio mu suradnju protukandidat u prvome krugu Boris Mikšić. On je, inače, apelirao na svoje birače da glasaju za Bandića.

Prethodni članak:

arti-201001110886006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo