Josipović u Srbiji pao niz stepenice i ozlijedio ruku

Predsjednik Ivo Josipović pao je niz stepenice poslije govora koji je održao na proslavi 20 godina postojanja Demokratske zajednice vojvođanskih Hrvata. Josipović je pri padu ozlijedio ruku.

19.7.2010.
10:44
VOYO logo

Novi list doznje da je Josipović ozlijedio ruku, a u pomoć mu je pritrčao, kažu očevici, Petar Kuntić, predsjednik Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine, stranke čijoj je obljetnici nazočio.

"Izgledalo je i strašno i smiješno! Čovjek odjednom uslijed euforije i osmijeha nestaje, leti. Kao Carla del Ponte prije nekoliko godina u Sarajevu. Svi smo se odsjekli, u trenutku smo vidjeli kako se lomi. Osiguranje i organizatori su poskakali, a predsjednik Tadić mu je pružio ruku. Josipović se nasmiješio i rekao da mu nije ništa i da je sve u redu", ispričali su za srpski Press očevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O predsjedniku Josipoviću u Srbiji brine više od 1.500 policajaca i pripadnika sigurnosnih službi, doznaje Press.

Posjeta Josipovića je ocijenjena kao 'visokorizična', pa je osiguranje podignuto na najvišu razinu. Čak 1.404 policajca iz Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice i Subotice zadužena su da osiguraju kretanje predsjedničkih kolona. Hrvatskog predsjednika čuva i nekoliko desetina policijskih specijalaca, ali i BIA, VBA i vojni specijalci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201007180025006 arti-201007180073006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo