OGLASIO SE NA TWITTERU / Josipović predsjedničin posjet Hobbitonu iskoristio za kritiku: 'Ako je do zabave Gardaland je bliži'

Image
Foto: Ured predsjednice RH

Bivši predsjednik Ivo Josipović odlučio je predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović uputiti kritiku putem Twittera

20.8.2017.
20:40
Ured predsjednice RH
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je tijekom svog drugog dana službenog putovanja na Novi Zeland posjetila najveći maslinik u državi koji je u vlasništvu novozelandskog Hrvata Petera Simunovicha i  filmski centar Hobbiton kod Matamate,  izgrađenog za potrebe snimanja trilogije "Gospodar prstenova" i "Hobbita", a koji je kasnije pretvoren u vrlo posjećenu turističku atrakciju. 

S vodstvom centra razmijenjena su iskustva u pretvaranju filmskog seta u turističku atrakciju te o hrvatskim potencijalima koji se temelje na sve većem interesu filmske industrije za snimanje filmova i serija u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Kolinda Grabar-Kitarović posjetila maslinike, Hobbiton i geotermalnu elektranu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin obilazak komentirao je njen prethodnik, bivši predsjednik Ivo Josipović koji joj je odlučio uputiti kritiku putem Twittera. "Ako je do zabave @KolindaGK Gardaland je bliži i jeftiniji. A i maslinika od Istre do Dalmacije koliko ti srce hoće", napisao je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike