RODILIŠTE ZA POČETAK GODINE / Josipović nakon dočeka obišao Petrovu bolnicu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'To je zapravo najljepši trenutak novogodišnjeg dočeka', rekao je Josipović novinarima te dodao kako nema ljepše stvari od novog života.

1.1.2015.
9:26
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik IvoJosipović obišao je u četvrtak, u prvim satima nove godine, rodilište u zagrebačkoj Petrovoj ulici, gdje je posjetio tri curice koje su se rodile tijekom popodneva i večeri i njihove majke.

"Bio sam prvo na Trgu bana Jelačića s građanima i građankama, bilo je puno mladih, lijepo smo se proveselili i sad sam ovdje u rodilištu i to je zapravo najljepši trenutak novogodišnjeg dočeka", rekao je Josipović novinarima te dodao kako nema ljepše stvari od novog života. Otkrio je da je i osobno rođen u Petrovoj te da su tamo rođene i njegova supruga i kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ivo Josipović u Petrovoj

"Vjerojatno nema važnije institucije u državi od ove, a to kažem zato što znamo kakve imamo demografske probleme, znamo da uspjeh naše države ovisi o tome hoćemo li uspjeti održati demografsku stabilnost", rekao je Josipović.

Svim građankama i građanima još jednom je zaželio sreću i uspjeh u novoj 2015. godini. "Našoj domovini želim da provedemo one reforme koje su nužne, da uvedemo više demokracije, da naše institucije učinimo boljima i efikasnijima i da u konačnici to dovede do jednog kvalitetnijeg i boljeg gospodarstva koje će svima, a posebno najmlađoj generaciji omogućiti da nađu posao, da žive dostojnim životom i da budu ponosni što su građanke i građani naše lijepe Hrvatske", poručio je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ivo Josipović na dočeku

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo