Ljepota, snaga i odlučnost /

Još jedna priča o uspjehu: dodijeljene su nagrade najboljim hrvatskim poduzetnicama za ovu godinu

Dodijeljene su nagrade najboljim hrvatskim poduzetnicama za ovu godinu

15.11.2016.
19:15
VOYO logo

Najboljima su proglašena četiri poduzetnice. Mirjana Brlečić godinama razvija liniju prirodne kozmetike. Iza nje je čak 38 raznih svjetskih nagrada i priznanja. Kaže da je uvijek znala što želi postići u poslu.

"Uvijek je teško međutim ako vjeruješ u svoju ideju onda te to drži. Meni se nekako čini da sve poteškoće kao da su prolazile pored mene jer sam radila radila radila i vjerovala i čini mi se da je to bilo vrlo jednostavno", izjavio je poduzetnica Mirjana Brlečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranka Grgić Posavec je proglašena za mikro-poduzetnicu godine. Ona vodi malu trgovinu sa proizvodima hrvatskih dizajnera i kreativaca. Moda, proizvodi za kuću, igračke. Dugo godina je radila za druge tvrtke i prije 7 godina odlučila početi raditi za sebe.

"I vidla sam da postoji jako veliki broj turista koji dolaze u Zagreb i da je to segment koji bi bilo dobro iskoristiti i shvatila sam da u Zagrebu nema poštenog dućana u kojem turist može kupiti kvaliteten suvenir", kazala je Grgić Posavec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirjana pak objašnjava da je snaga njenog biznisa u čistoći proizvoda koje kao farmaceut dovodi do savršenstva. Kaže da se pri dodjeli nagrada osjećala sjajno.

"Kao što se i sada osjećam sjajno. Ali želim reći da smo sve mi dame tamo zapravo pobjednice jer dajemo ono najbolje od sebe stvarajući nove proizvode", kazala je poduzetnica Mirjana Brlečić.

Ranka je nagradu također doživjela kao dokaz da se njen sustavan rad na razvoju poslovnog plana doista isplatio - i to ne samo financijski.

"To mi je izuzetno priznanje jer sam uložila puno truda rada i odricanja u ovo. to je moje trećže dijete kako ja kažem. I onda mi netko da nagradu za to još", dodaje Grgić Posavec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljim inspirativnim poduzetnicama proglašene su Lidija Karagi i Anita Cvetić Oreščanin. One vode tvrtku sa 104 zaposlena, a bave se implemantacijom analitičkih informatičkih sustava.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo