CRNA KRONIKA / Još jedna nevjerojatna prijevara u Istri: Lažnoj bankarici dala desetke tisuća kuna

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

PU istarska je izvijestila kako je jučer policiji u Bujama 74-godišnjakinja prijavila da je prevarena za nekoliko desetaka tisuća kuna.

20.7.2016.
11:05
Ilustracija / Thinkstock
VOYO logo

Još jedan bizaran slučaj prijevare dogodio se jučer u Istri, točnije na području Buja, gdje je 74-godišnjakinja nepoznatoj ženi, koja ju je nazvala telefonom i predstavila se kao bankarica, dala podatke o bankovnim računima, pa i broj osobne iskaznice, a naknadno i novac koji je držala kod kuće kako bi ova mogla 'žurno zamijeniti novčanice na kojima je došlo do pogreške kod serijskih brojeva'.

PU istarska je izvijestila kako je jučer policiji u Bujama 74-godišnjakinja prijavila da je prevarena za nekoliko desetaka tisuća kuna, piše iPress.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijavi je navela kako ju je 19. srpnja dana između 15,15 i 15,30 sati nazvala nepoznata žena predstavljajući se kao djelatnik banke te radi provjere određenih nepravilnosti s njenim računom zatražila podatke da li je primila mirovinu, da li posjeduje ušteđevinu te da joj pročita broj osobne iskaznice.

Zatim joj je nepoznata žena rekla da to provjerava je došlo do pogreške kod serijskih brojeva novčanica koje posjeduje te bi ih žurno trebalo zamijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa ne sumnjajući oštećena joj je telefonom dala tražene podatke te kad je stigla na adresu predala joj novac.

Više pročitajte na portalu iPress.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo