intervjuu za Splitski dnevnik / Jole otkrio što radi kada ne radi: Gušt mu je razvozit djecu, obožava nogomet, ima svoj brodić i ne sluša turbo folk

Image

Popularni pjevač otvoreno o glazbi, koncertima i privatnom životu.

29.3.2017.
17:26
VOYO logo

U video intervjuu za Splitski dnevnik poznati Splićanin, Joško Čagalj Jole, otkrio je kako je nastao njegov najnoviji hit Rasipnik, je li baš tako strastveni ljubitelj nogometa kakvim ga opisuju, što će raditi na ljeto te što voli slušati. A naravno, komentirao je i kako se snašao u popularnom RTL-ovom showu “Nikad nije kasno”.

Možeš li nam predstaviti svoj novi hit “Rasipnik”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hit je nastao u suradnji s mojim glazbenim mamom i tatom – Tončijem i Vjekoslavom Huljić. Prije nastanka pjesme, obećali su mi da ću ostati Jole, ali da će pjesma biti malo dublja.

Ako ljudi prihvate ovu pjesmu, mislim da ćemo  napraviti i sličan album, malo dublji, ozbiljniji. Iako ne želim podcjenjivati niti jednu svoju pjesmu, Tonči i ja se u stvaranju savršeno nadopunjujemo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Kako si se (s)našao u showu “Nikad nije kasno”?    

“Nagovarali su me malo, jer sam ja prvenstveno pjevač. Prvo sam htio odbiti, ali kad su mi objasnili o čemu se radi i pristali na moj uvjet da u vođenju showa budem Jole, pristao sam. Sad mi je jako drago – to mi, ako ništa drugo, ostaje kao lijepa uspomena. ”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju možete pogledati u video prilogu OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo