I ON SE OGLASIO /

Direktor Holdinga tvrdi: 'Uzimao sam novac, ali ne za sebe, nego za stranku'

Image
Foto: Screenshot/Youtube

'U pitanju su bili mali iznosi, puno manji od onih koje biste očekivali od nekoga tko se toliko hvali', tvrdi Milić.

18.5.2017.
14:52
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Ivo Milić tvrdi kako Vinko Brkan izmišlja priču o primanju mita s ciljem da ga diskreditira pred izbore i tako pomogne svojim nalogodavcima. O kome je točno riječ, ili barem na koga sumnja, u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju nije želio otkriti, ali je zato spremno priznao da je od Brkana uzeo novac.

"Jesam, uzimao sam novac, ali ne za sebe, nego za stranku", rekao je Milić, dodavši da je Brkanov sin Jakov bio je član Hrvatske konzervativne stranke pa je Vinko odlučio podržati  rad svojim donatorskim prilogom.

Mililć tvrdi da ga Brkan nije uplaćivao na račin zato što je njemu to bilo nezgodno s obzirom da je član HDZ-a, pa je od njega tražio da primopredaju novca na ovaj način obavljaju. Milić tvrdi da je početkom petoga mjeseca, odmah nakon otvaranja računa za financiranje kampanje položio novac na račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit je li to napravio nakon što je Brkan sve prijavio on je odgovorio: "Nije Brkan ništa prijavio, u tome i jest poanta. Priča da sam ga reketario, a on valjda iz dobrote srca svoga nije ništa prijavio. Ja sam taj koji je cijeli slučaj prijavio policiji".

"Brkan se stalno hvalio da on nama puno pomaže, na što sam ja morao reagirati jer sam vidio gdje to vodi. U pitanju su bili mali iznosi, puno manji od onih koje biste očekivali od nekoga tko se toliko hvali. Kampanja je već bila počela, troškovi su rasli i svaka kuna nam je postala bitna, pa sam mu jasno dao do znanja da se i nije baš iskazao. To su bili znatno manji iznosi, maksimalno po 600 ili 800 kuna, ukupno oko 13.000 kuna, a eure mi Brkan nikada nije dao, nikada!", tvrdi, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A što se Jakova tiče, moram reći još nešto: u vrijeme dok Jakov nije bio šef deponija, deponij je stalno gorio, a otkad smo ga vratili na posao, deponij više ne gori, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo