'JEL' VAS SRAM? NIJE SE U STANJU NI ISPRIČATI': Splićanka Kolindi sve sasula u lice, nije se suzdržavala

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Cijeli dan kad je gorjelo nije bilo reakcije, a ona se nije u stanju ni ispračati nego krivi Krstičevića", oštra je Splićanka koja se susrela s Kolindom.

18.7.2017.
22:58
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica je doletjela Vladinim zrakoplovom iz Salzburga u Split. Nakon što je povukla, tj. pojasnila neke svoje ranije izjave o požarima, bila je u raketnoj bazi u Žrnovnici, a poslije i do središta mjesta i DVD-a, gdje su je dočekala 43 vatrogasca i zapovjednik Branimir Roguljić te brojni mještani.

POGLEDAJTE TRAGIČAN DOKAZ! Heroji na teren idu u ovim krntijama, dok su političarima njihove limuzine stare: ‘Što učiniti da netko čuje naš vapaj?’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko nije bio baš oduševljen kurtoaznim državničkim posjetom. Žrnovnica je još prekrivena pepelom, vode nema, struje samo iz agregata. Što točno misli o Kolindinom posjetu, nakon što im institucije nisu pomogle kada su životi i imovina bili ugroženi, jasno je za Slobodnu Dalmaciju poručila jedna Splićanka (32).

Image

DEMANTIRANE NESLUŽBENE INFORMACIJE: Uzrok stravičnog požara koji je zaprijetio Splitu ipak nije bio iskrenje dalekovoda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada mi je predsjednica poželjela dobar dan, mogla sam samo izustiti: 'Jel vas sram?' Cijeli dan kad je gorjelo nismo imali reakciju državnog vrha i kao mali ljudi smo se organizirali. Prijateljici mi je izgorjela kuća na Privoru, spašavali smo što se da, a onda pomagali i u Strožancu", rekla je i nastavila u jednom dahu:

"I da se predsjednica barem ispriča zbog propusta. Ona ni to nije u stanju napraviti, već proziva generala Krstičevića. Pa ona je vrhovna zapovjednica, po Ustavu, zar ne?", kaže ta turistička djelatnica, dodajući kako su gosti iz Podstrane prekinuli svoj odmor zbog požara i otputovali kući. I to na poziv veleposlanstava Finske, Rumunjske i Velike Britanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O tome ne govorimo, ali ćemo prozivati Torcidu kako su huligani, a prvi su došli pomoći", rekla je žena.

DAN NAKON VATRENE APOKALIPSE: Pogledajte kako izgledaju posljedice ‘dobre organizacije’ u mjestima oko Splita

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo