'Jedini profiteri ovoga vremena su bankari'

'Bez zdravih banaka nema gospodarstva nigdje, ali isto tako nije dobro da su jedini profiteri koji imaju koristi samo banke i telekomunakcijske korporacije.

9.4.2011.
17:33
VOYO logo

"Vrijeme izbora je vrijeme varalica i lažnih proroka koji će se htjeti uvući u naše redove i u redove građana i pričat će lijepe stvari. Svi će biti za pravnu državu, no vrlo dobro znamo da ne govore svi istinu i to je ključni problem ovih izbora. Bitno je razlučiti tko govori istinu, a tko svjesno prodaje maglu.

Zato pozivam sve, pa i naše konkurente da se otklone od starih i jeftinih fraza o crvenima i crnima kojima se podcjenjuje ljudska inteligencija. Ovo što se danas čuje od jedne političke stranke o crvenoj Hrvatskoj je loš opasan i dokazano neuspješan izbor, jer tu istu priču sam slušao prije dvije godine od čovjeka koji je pobjegao iz Hrvatske. Rekao je ovo na izvještajnoj konvenciji zadarskog SDP-a predsjednik SDP-a Zoran Milanović dodajući kako će SDP biti dobra vlast i vlast dobra i da u vrijeme prezira prema političarima prednost SDP-a to što iza i ispred sebe nema niti jednu interesnu skupinu i da su dužni samo prema hrvatskim građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako su danas ljudi u Hrvatskoj gladni pravde, a tek onda novca za plaćanje računa.

"Zemlja je u teškoj financijskoj situaciji. Jedini profiteri ovoga vremena su bankari i financijske institucije. Bez zdravih banaka nema gospodarstva nigdje, ali isto tako nije dobro da su jedini profiteri koji imaju koristi samo banke i telekomunakcijske korporacije i nešto tu nije u redu. Naše poruke nikada neće biti prijeteće, ali određeni društevni interesi moraju biti pomireni jer u protivnom jedna nepravda će uvijek za sobom vući drugu", rekao je Zoran Milanović i istakao kako se nada da će Hrvatska završiti već jednom pregovore i ući u EU gdje će imati velike šanse za razvoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborski zastupnik Ante Kotromanović je rekao kako uskoro slijedi presuda za generale u Haagu, a istakao je kako poznaje Antu Gotovinu iz pet godina ratovanja i da Ante Gotovina nije kriv za zločinački poduhvat i prekomjerno upotrebu topništva.

"Not guilty. On nije kriv. Mi ćemo 15.travnja znati da li će biti osuđen ili slobodan čovjek, ali ja vas uvjeravam da nije kriv. Zato se nadam da ćemo pa rekao bih i u ime njegovo pobijediti u 2011.godini", rekao je Ante Kotromanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ingrid Antičević Marinović je rekla kako je HDZ započeo vladavinu s Gotovinom u Haagu, a da je završava s Gotovinom u džepu. Ona i Arsen Bauk optužili su i vlast i za uništavanje zadarskog simbola, košarkaškog kluba Zadar.

"Čuo sam da je u Šibeniku premijerka Jadranka Kosor izjavila da će HDZ istom onom čestitošću i poštenjem pobijediti na slijedećim izborima. Pa to je strašno. Rekla je i da neće dopustiti da se Hrvatska crveni, no ona koja se ponaša kao kraljica ne zna da se to nju ne pita nego građanane", rekao je saborski zastupnik SDP-a Ranko Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201104050931006 arti-201104050865006

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo