JE LI DANAS DAN KADA JE BATARELO PRESTAO PITI PIPI? / 'Odvratno! Bojkot! Potkopavate hrvatsku i katoličku kulturu i moral'

Image
Foto: Instagram/Jurica Galoic/PIXSELL

'Odvratno. Bojkot! to jest ne kupovati niti Pipi niti bilo što od DALMACIJAVINO koji je vlasnik. Sram vas bilo što potkopavate hrvatsku i katoličku kulturu i moral'

2.9.2020.
13:52
Instagram/Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nova reklama za bezalkoholno piće Pipi splitske tvrtke Dalmacija vino izazvala je mnoštvo reakcija i oduševljenja. Na ilustraciji prepoznatljive estetike dvojica muškaraca leže na ručnicima na plaži i drže se za ruke, pri čemu je jedan od njih u pijesku nacrtao i srce.

Međutim, nisu svi zadovoljni porukom koju ilustracija šalje. Jedan od njih je Vice John Batarelo koji, sasvim je sigurno, više neće piti Pipi. Naime, Batarelo je reklamu shvatio kao "sramotan" napad na "hrvatsku i katoličku kulturu i moral" te se o svemu očitovao na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"(Pipi sok) Homo propoganda i indoktrinacija (na 'simpa' način) djece i mladih. Odvratno. Bojkot! to jest ne kupovati niti Pipi niti bilo što od DALMACIJAVINO koji je vlasnik. Sram vas bilo što potkopavate hrvatsku i katoličku kulturu i moral", poručio je Batarelo na Facebooku, a potom u komntaru ispod još dodao: 'Ovo je dio globalističke sekularne i sodomističke agende. Nasilno ruše sve naše kršćanske temelje a najviše moral i obitelj'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo