'KUPI ME' / Javio nam se čovjek koji je zakupio domenu 'Rijekepravde' i otkrio nešto o sebi: 'Imam dvije ponude'

Image

Anonimni građanin zakupio je domenu "rijekapravde" u šest varijacija i predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu te HDZ-a Andreju Plenkoviću nudi trampu u financijskom iznosu

22.3.2024.
11:44
VOYO logo

Nakon što je netko zakupio domenu "rijekepravde" i u svojoj objavi naveo: "Je*iga, prestigao sam vas. Događa se i najboljima", konktaktirali smo osobu koja je to učinila.

Ne odaje svoj identitet ali nam otkriva da već ima dvije ponude: "Ne mogu reži tko je zainteresiran, no sad smo na četiri euro znamenke što je i OK, ako gledamo budžete stranaka za kampanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje može li otkriti svoj identitet, odgovara da ne može, ali daje naznaku o sebi: "Ja sam običan građanin nemam se namjeru eksponirati. Ovo je prljava utrka i znate kako to moze završiti."

U SDP-u reakcija mlaka. Poručuju, njihov je fokus komunikacija s građanima putem društvenih mreža i na terenu, a, kažu, web stranice su već pomalo 'passe'. Šef izborne kampanje SDP-a Tonči Restović za Hinu je kazao da ih zakup tih domena ne zanima niti im bilo što znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'Peđa, kupi me!' /

Netko je zakupio domenu s imenom SDP-ove koalicije: 'Je*iga, prestigao sam vas'

Image
'Peđa, kupi me!' /

Netko je zakupio domenu s imenom SDP-ove koalicije: 'Je*iga, prestigao sam vas'

"Puno su nam važnije društvene mreže putem kojih s građanima već više od pola godine komuniciramo o politikama koje ćemo provoditi nakon dolaska na vlasti. Osim toga, već imamo platformu dostojanstvo.hr koja nam također služi u interakciji s građanima, a ostatak kampanje će se provoditi na terenu", poručio je.

Restović ne vidi baš nikakvu dramu za svoju stranku ni za koaliciju oko zakupljivanja domene 'rijekepravde', osim, što se, kaže, "netko dobro sjetio pa sad dva dana uveseljava javnost, a vjerojatno najviše sebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anonimni građanin zakupio je domenu "rijekapravde" u šest varijacija i predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu te HDZ-a Andreju Plenkoviću nudi trampu u financijskom iznosu koliko jedan zastupnik dobiva iz proračuna tijekom četverogodišnjeg mandata ili za ulazno mjesto na listi, pri čemu napominje da imaju na umu da će se "prodati odmah, istog trenutka".

POGLEDAJTE VIDEO: Grbin: 'Naša koalicija zvat će se Rijeke pravde

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo