'PACKA' PREDSJEDNIKA SABORA /

Jandroković o Ramljakovim savjetnicima: 'Uočene su neke stvari koje nisu ni dobre ni simpatične'

Image
Foto: RTL

'Mi smo preuzeli odgovornost pred građanima i očekujemo od drugih u poslovnom dijelu priče da se također tako ponašaju', kazao je Jandroković

14.2.2018.
14:04
RTL
VOYO logo

Američka gospodarska komora danas je priredila poslovni ručak s gostom govornikom Gordanom Jandrokovićem, predsjednikom Hrvatskog sabora. Jandroković se u svom govoru osvrnuo na rad Hrvatskog sabora te je poručio kako je većina tanka, no da sada imamo koaliciju koja je svjetonazorski heterogena. 

"Da su sada izbori bilo bi problema opet u smislu političke nestabilnosti. Molim vas da sve to uzmete u obzir kada procjenjujete naše poteze. Molim vas da uzmete sve okolnosti u obzir, koje se događaju i u Europi i u Hrvatskoj kada ocjenjujete naše poteze i naše politike", kazao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom govoru naveo je pozitivne makroekonomske podatke u Hrvatskoj i pohvalio se i kreditnim rejtingom države koji je povećan prvi puta od 2004. godine. Jandroković se dotaknuo i pitanja Agrokora, pa je tako kazao da nijebilo Lex Agrokora da situacija ne bi bila tako dobra. "Sada je pred nama nagodba i ona će očuvati radna mjesta i bitan dio hrvatske industrije. Mali dobavljači su namireni, a da nije bilo Lex Agrokora propali bi", ustvrdio je Jandroković.

Što se tiče Ante Ramljaka, Jandroković je kazao kako su u porcesu restrukturiranja uočene "neke stvari koje nisu dobre i simipatične". "Mi smo preuzeli odgovornost pred građanima i očekujemo od drugih u poslovnom dijelu priče da se također tako ponašaju", kazao je Jandroković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o Vučićevoj prošlosti i laganju da nije govorio o Velikoj Srbiji u svom govoru u Glini 1995. godine, Jandroković je kazao da "ne biramo mi s kim ćemo razgovarati, nego građani Srbije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo