Most samouvjeren oko novih izbora /

Jambo ne bira riječi: 'Iza psihijatra Petrova i političkog komesara Grmoje neće ostati ništa'

Metkovci su tradicionalno naklonjeni plavoj boji, zanimljivo je da su na posljednjim izborima u 2015. godini u studenome najviše glasova dali upravo HDZ-u

4.7.2016.
18:46
VOYO logo
Image
na oreškoviću odluka /

Grmoja: 'Svi nas zovu, tko ne bi htio imati Most? Na ovim izborima imat ćemo još bolji rezultat'

Image
na oreškoviću odluka /

Grmoja: 'Svi nas zovu, tko ne bi htio imati Most? Na ovim izborima imat ćemo još bolji rezultat'

MOST tvrdi da će i nakon ovih izbora biti ključna karika za sastavljanje vlasti. No ovoga će puta - poručuju - oprezno birati.

Mnogo se toga od vremena rimski careva u dolini Neretve promijenilo, ali ne i politika, uvjerena je baka Mila Bukovac iz Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je na vlasti, ko more zgrabit, zgrabi i tako ti je to", kazala je.

Mostova gradonačelnica Metkovića tvrdi da brinu o javnom interesu. Uspješno saniraju naslijeđeni dug, proračun je u plusu, građanima su omogućili najeftiniji internet u državi i to nije sve, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gradsko poduzeće Metković d.o.o. je u investicijama od 20 milijuna kuna, radimo na rekonstrukcijama vodovodne mreže, radi se pročistač u prudu vrijednost investicije je 6 milijuna kuna", poručuje Katarina Ujdur, gradonačelnica Metkovića.

Bivši gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo tvrdi da Mostovci imaju jedino one projekte koje je on započeo. Riječ ne bira.

"Mislim da su oni elementarna nepogoda ono što sam rekao prije šest mjeseci - da će na prvoj krivini srušiti ovu Vladu to se i dogodilo, to je ekipa koja je stalno govorila o reformama međutim nema ni R od nijedne reforme, to je ekipa foteljaša, njima je bilo glavno podijelit šest ključnih ministarstava", izjavio je bivši gradonačelnik Metkovića.

U Metkoviću se svi znaju.  Pa su znane i vrline i mane tamošnjih političara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građani su s Mostom dobili to da se osjećaju puno sigurnije i da  vide na neki način budućnost, sebe, djece i prosperitet grada, a prije je to bilo samo mazanje očiju", poručuje Nikola Magzan, Metković.

"Ni milimetra se ništa nije pomaknulo, ni u investicijama, ni u zapošljavanju dapače sve tone dublje i dublje isto ko i u državi", kazao je Ante Lozić, Metković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metković je grad sa najmanje razvoda u državi. Što su HDZ i MOST trebali učiniti da ljubav brzo ne pukne, znaju Anica i Ferdo koji su u braku 50 godina.

"Savjetovala bi im da su se trebali poštivat jedni druge, da su se trebali dogovarat", kazala je Anica Jakić, Metković.

Metkovci su tradicionalno naklonjeni plavoj boji, zanimljivo je da su na posljednjim izborima u 2015. godini u studenome najviše glasova dali upravo HDZ-u.

No Mostovce ovo nimalo ne brine. Poručuju da u stranačke brakove više ne ulaze!

"Mi ćemo ići sami kao Most nezavisnih lista, okupit ćemo ponovo nezavisne liste na svojoj platformi i ovaj put smo uvjereni da idemo po još bolji rezultat nego na prošlim parlamentarnim izborima. Naravno nema potrebe da nas zove ni HDZ ni SDP", kazao je Nikola Grmoja, Most.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osebujan odgovor daje Jambo.

"Iza magarca ostane šamar, iza konja sedlo, iza Mosta sekte Mosta. Iza psihijatra Petrova i političkog komesara Grmoje neće ostat ništa", poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rimska vremena davno su prosla, no ne sumnjaju Metkovci, u političkom koloseumu mačevi su opet naoštreni.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo