KRAJ TURNEJE /

Jakov još jednom oteo show predsjednici: Kad se pojavio, okupljeni u Splitu su poludjeli

Skup u Splitu najveći je dosad u predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar-Kitarović

8.12.2019.
18:42
VOYO logo

Okršaje vodećih kandidata u Dalmaciji ovog vikenda pratio je RTL Danas i prema onome što se moglo vidjeti, ostaje dojam da se kandidati više bave jedni drugima nego predstavljanjem svojih programa i ideja.

"U dva navrata je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla kako je jedina koja iznosi program, a da se svi ostali bave ocjenama i komentiranjem drugih kandidata. Ona osobno komentira protukandidate samo kad govore nešto o njoj. I kad ih komentira, ne bira ubosti ih žalcem, posebno one najbitnije za nju - Škoru i Milanovića. Nisu ni oni njoj ostali dužni, kao što smo čuli", rekla je naša reporterka NikolinaRadić i dodala da će biti još burnije kako se približavaju izbori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, skup u Splitu najveći je dosad Kolinde Grabar-Kitarović pa su se sigurno mogle čuti i posebne poruke za kraj dalmatinske turneje.

"U Splitu na skupu je oko 1500 ljudi, predsjednica je dočekana ovacijama. Prošla je cijelu srednju Dalmaciju i za kraj je ostavila Split. Još nije održala govor, kasnio je skup oko pola sata, tako da će poruke tek poslati. Ono što je naglašavala u Kninu, to je bilo gospodarstvo, rast plaća. Osvrnula se i na sigurnost zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenucima dok je naša reporterka prenosila događaj, pojavio se Jakov Kitarović i dobio uvjerljivo najveći pljesak u dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo