POKOPAN NA MIROŠEVCU / Jako osiguranje na sprovodu Šerifa Zahirovića: Obitelj hodala uz pratnju interventne policije

Image
Foto: Robert Anić/Filip Kos/Pixsell

Nakon polaganja lijesa, policajci su obitelj i ostale ispratili s groblja

19.9.2018.
19:38
Robert Anić/Filip Kos/Pixsell
VOYO logo

Sprovod Šerifa Zahirovića počeo je u srijedu u 15 sati na groblju Miroševac.

Uoči i tijekom sprovoda na groblju je vladalo opsadno stanje te je svakog trenutka bilo prisutno najmanje 40 policajaca. Osiguravali su svaki ulaz u groblje, a unutar samog groblja bilo je nekoliko grupa interventnih policajaca, kao i policajci u civilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ožalošćena obitelj i prijatelji na sprovod su donosili vijence te cijelo vrijeme hodali u pratnji interventne policije, a nakon polaganja lijesa, policajci su obitelj i ostale ispratili s groblja, javlja 24sata.

Podsjetimo, svađa između dvije obitelji navodno je trajala godinama, a sukob je eskalirao prošlog tjedna nakon smrti Šerifa Zahirovića. Filmske scene paljbe iz kalašnjikova odvijale su se, što je zastrašujuće, ispred OŠ Vukomerec, i to samo nekoliko minuta prije 19 sati, kada je s nastave trebalo istrčati stotinjak djece, dok su se drugi školarci već odavno igrali u školskom dvorištu. Rezime obračuna u kojem su meci fijukali doslovce na sve strane, i to najmanje njih 30-ak, uhićenje je 19 osoba. 

Obitelj Zahirović ispričala se javnosti i susjedstvu te naglasila da se iz njihove kuće nije pucalo, a navodno je do sukoba došlo zbog dugova preminulog Šerifa Zahirovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskom izvješću nije bilo ozlijeđenih, no pobunili su se roditelji djece koja pohađaju OŠ Vukomerec te su od gradonačelnika Bandića, policije i ostalih nadležnih službi zatražili hitno rješavanje situacije. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo