Jadranka Kosor sprda se s Karamarkom: 'Tko ne lajka jadna mu majka'

1.5.2014.
14:04
VOYO logo

Bivsa premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu osvrnula se na napise Jutarnjeg o tome kako se Tomislav Karamarko razljutio na svoje suradnike kada je saznao da Ruza Tomasic na Facebooku ima vise lajkova od njega, pise taj list.

"Tko ne lajka jadna mu majka", nasalila se Kosor sa sadasnjim predsjednikom HDZ-a i stavila poveznicu na tekst Jutarnjeg lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je, naime, sazvao hitan sastanak u HDZ-u i to samo zbog Facebooka, a njegovi suradnici dobili su zadatak da hitno poprave situaciju i povecaju Karamarkovu popularnost jer ima cak devet tisuca fanova manje od Ruze.

Iako se sefu HDZ-a nije svidjelo ni to sto vise lajkova od njega ima i SDP-ov Tonino Picula, pa i neke stranacke kolege kao sto su dvojica kandidata za EP Andrej Plenkovic i Davor Stier, ipak mu je, kazu u HDZ-u, najvise zasmetala Ruza Tomasic. No, to je i razumljivo jer je prica s lajkanjem Facebook stranice, koliko god zvucala i saljivo, zapravo posljedica dubljeg problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sefica HSP-a Ante Starcevic jedna je od najpopularnijih osoba medu HDZ-ovim birackim tijelom, a cak je vise dozivljavaju kao lidericu, nego Karamarka. http://www.jutarnji.hr/-tko-ne-lajka--jadna-mu-majka--kosor-ismijala-karamarka-koji-bijesni-zbog-popularnosti-ruze-tomasic/1187876/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo