Ja-pa-ja Jaca: Problemi i u Wordu?

1.6.2010.
15:17
VOYO logo

Stranice Vlade su se prije nešto manje od godinu dana transformirale iz fan-kluba Ive Sanadera u fan-klub Jadranke Kosor, i to nije vijest.

No, kada naša premijerka kaže da su njezina neispunjena obećanja pogreške u PowerPointu, onda je red da se zapitamo u čemu je problem kod službenih stranica Vlade, na kojima se stječe dojam da (poput Damira Polančeca do dana ostavke op.a.) u Vladi sjedi – posve sama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogreška u CMS-u, Microsoft Wordu koji ima unaprijed zadane predloške za naslove i početke tekstova koji kažu "Predsjednica Vlade Jadranka Kosor (PVJK)"? Ili se radi o čistom njegovanju kulta ličnosti?

Na stranicama Vlade vidi se da je PVJK čestitala veslačkom četvercu, pa je PVJK čestitala pobjednicima 8. Otvorenog prvenstva u ronjenju na dah, onda je naša PVJK stigla postati i počasnom članicom čakovečke Zrinske garde, pa je PVJK kuma ovom brodu, onom brodu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotokutak izgleda kao smrznuti videokutak – dobro nam svima poznata faca i kratka sijeda frizurica s kapljicom-dvije (viška) ehotona smješka nam se sa svake fotografije izdvojene u "Događanjima u slikama", a njen osmijeh ne gasne ni prilikom davanja intervjua raznim televizijama, izjavama, pa i saborskim raspravama.

Čime se bave ministri, kako Dadi Milinoviću ide ukidanje besplatnog osiguranja ili velikog broja bolnica, kako se Šuker nosi s minusom u proračunu, je li Davorin Mlakar makar pobrojao zaposlenike u javnoj i državnoj upravi...? Ne zna se. Za to morate ipak otići na stranice ministarstava preporučenih sitnim slovima ispod videokutka. A koje je prvo preporučeno ministarstvo? Vidi vraga! Obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201005310550006 arti-201006010162006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo