IZNENAĐENJE S PANTOVČAKA / Jureško Kero ne ostaje u Kolindinom timu, vraća se u SAD

Jadranka Jureško Kero neće nakon odrađene izborne kampanje ostati savjetovati predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović nego se vraća u SAD, gdje ju navodno očekuje mjesto u dilomaciji.

20.2.2015.
23:49
VOYO logo

Prema pisanju Zadarskog.hr, Jadranka Jureško Kero, osobna savjetnica za medije Kolinde Grabar Kitarović, napušta Pantovčak i vraća se u SAD.

Kero je odradila operativno vođenje kampanje Kolinde Grabar Kitarović, no nije nagrađena mjestom šefice kabineta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski su mediji time ozbiljno kalkulirali računajući da je to "gotova stvar", pogotovo zato što dopisnicu Večernjeg lista iz New Yorka i današnju predsjednicu RH veže dugogodišnje prijateljstvo.

U svibnju prošle godine Jadranka Jureško Kero objavila je ekskluzivni intervju s tadašnjom pomoćnicom glavnog tajnika NATO-a, s naslovom "Kitarović: Nijedna međunarodna funkcija nije mi važna kao domovina" i zajedničkom fotografijom s budućom predsjednicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neposredno pred inauguraciju Grabar Kitarović, mediji su špekulirali kako je Jadranka Jureško Kero na stolu imala ponudu da preuzme kabinet predsjednice, ali ju je odbila jer se iz osobnih i obiteljskih razloga vraća u SAD gdje "ima druge planove”. Jureško Kero je supruga Domagoja Kere, bivšeg generalnog konzula RH u SAD-u i direktora Podravkina predstavništva za Ameriku i Kanadu, a u Zadru se sada špekulira kako Jadranka Jureško Kero očekuje neko od mjesta u hrvatskoj diplomaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo