'Iznenadila me istraga protiv Polančeca'

'Jesam. Jesam. Ako je to točno', odgovorila je Jadranka Kosor na pitanje je li iznenađena pokretanjem istrage protiv Damira Polančeca.

21.1.2010.
23:26
VOYO logo

Razgovor s predstavnicima parlamentarnih stranaka je bio "jako dobar, konstruktivan", kazala je Jadranka Kosor dodajući , kako je cilj što moguće prije donijeti Ustav kako bi bile gotove sve pripreme za ulazak u EU.

"Nismo se u potpunosti usuglasili, ali smo vrlo blizu", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O pokretenju istrage pojma nema

Novinari su Kosor tražili komentar na pokretanje istrage protiv bivšeg ministra i potpredsjednika Vlade Damira Polančeca te je upitali što je u Vladi u četvrtak radio Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić.

"Ja o pokretanju istrage ne znam ništa o tome nije bilo riječi. A s gospodinom Bajićem sam razgovarala o inicijativi Vlade da se on izabere ponovno za glavnog državnog odvjetnika. Da bi smo dohvatili rokove i o tom smo danas razgovarali", izjavila je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje znači li to da je zadovoljna radom Mladena Bajića, odgovorila je: "Vlada ga predlaže da u sljedećem mandatu obavlja taj posao, što znači da je Vlada, dakle, HDZ i svi njegovi koalicijski partneri zadovoljni".

Upitana je li iznenađena pokretanjem istrage protiv Polančeca, kazala je: "Jesam. Jesam. Ako je to točno, ali morate uzeti u obzir da ja kao predsjednica Vlade nemam nikakvu potvrdu o pokretanju istrage".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije odbacila da i Polančeca čeka izbacivanje iz HDZ-a.

"Vidjet ćemo što će pokazati i kakvo je stanje stvari. Dozvolite da napravimo uvid događa li se što i, ako se događa, što se događa", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201001210565006

arti-201001210603006

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201001210575006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo