maksimalna neodgovornost / Izgubio nadzor, ali se vratio na cestu: Pijan 'pomeo' više automobila pa na nogostupu udario pješaka

Image

Vozač je izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo van kolnika i udario u živicu. Potom se vratio na kolnik i nastavio vožnju

18.7.2018.
19:06
VOYO logo

U utorak, 17. srpnja oko 4.50 sati, u Ulici Sv. Andrije u Rapcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Nesreća se dogodila kada je 65-godišnjak upravljao automobilom Mercedes, norveške registarske oznake, pod utjecajem alkohola od 1.98 promila. Nakon što je sa šetališta Lungomare skrenuo u Ulicu Sv. Andrije, vozač je izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo van kolnika i udario u živicu.

Potom se vratio na kolnik i nastavio vožnju, pri čemu je udario u parkirani automobil Mercedes, njemačke registarske oznake u vlasništvu 32-godišnjeg njemačkog državljanina. Vozač je nastavio kretanje te je udario u parkirani automobil Toyota, finske registarske oznake u vlasništvu 33-godišnjeg ruskog državljanina, a potom i u Škodu, rumunjskih registarskih oznaka u vlasništvu 46-godišnjeg rumunjskog državljanina. Nakon toga popeo se sa stražnjim dijelom vozila na nogostup, gdje je udario u 45-godišnjeg pješaka, koji je u nesreći lakše ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač je uhićen te se protiv njega podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, prenosi iPress.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo