jednoglasna odluka / Izbornik Zlatko Dalić imenovan počasnim građaninom Varaždinske županije

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić trebao je dobiti nagradu za iznimna postignuća, no stvari su se na sjednici promijenile

11.7.2018.
12:48
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Fantastičan uspjeh koji je s Hrvatskom ostvario Zlatko Dalić na svjetskoj smotri u Rusiji nikome nije prošlo ispod radara, pa je tako i Varaždinska županija simbolično nagradila našeg izbornika. 

Jednoglasno, uz prisutnih 36 od ukupno 41 županijskog vijećnika, bez rasprave, prihvaćen je prijedlog odluke o javnim priznanjima Varaždinske županije u 2018. godini, piše Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica Jagoda Kralj Novak dobitnica je nagrade za životno djelo, a nagradu za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dobit će Glazbena škola u Varaždinu (kao pravna osoba).

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić također je, prema Prijedlogu, trebao dobiti nagradu za iznimna postignuća, no to je na sjednici promijenjeno te je proglašen počasnim građaninom Varaždinske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugledu i promociji Varaždinske županije u zemlji i svijetu doprinose Varaždinsko obrtničko glazbeno društvo, Dobrovoljno vatrogasno društvo Visoko te hrvatska sopranistica Lidija Horvat Dunjko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo