jedinstveni studijski program / Iz strukovne škole ravno na studij

Image
Foto: PROMO

Jeste li znali da srednjoškolsko obrazovanje strukovnih škola učenici završavaju izradom i obranom završnog rada? Jeste li znali da učenici strukovnih škola nisu obvezni položiti ispite državne mature da bi upisali studij?

24.7.2019.
13:19
PROMO
VOYO logo

Jeste li znali da na EFFECTUS studij Financije i pravo možete upisati na temelju položenog prijemnog ispita i započeti studirati 07.10.2019. godine?

Effectus studij Financije i pravo pruža znanja i vještine koje mogu odgovoriti na sve veće zahtjeve novog doba, kao što su razvoj novih tehnologija i ubrzan protok informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo iz tog razloga, osmislili smo jedinstveni studijski program Financije i pravo koji prati trendove i razvoj struke. S ovakvim obrazovanjem možeš stati uz bok studentima uglednih visokih učilišta iz Europe, a kao takav razviti zavidnu karijeru.

Tko može pristupiti pisanju prijemnog ispita?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Učenici koji su završili četverogodišnju strukovnu školu ili umjetničke programe
  • Osobe koje su prije 2010. godine završile srednjoškolsko obrazovanje (gimnazijski program ili strukovne odnosno umjetničke srednje škole)
  • Osobe koje su srednjoškolsko obrazovanje završile izvan Republike Hrvatske
Image
Foto: PROMO

DOGOVORI INDIVIDUALNI SUSRET SA SAVJETNICOM ZA UPISE (01 611 77 77) te saznaj sve o upisima, studiju, prijelazu, polaganju ispita te ostalim važnim informacijama za studiranje na Effectusu. Obiđi prostor, upoznaj nastavnike i djelatnike te preuzmi poklon dobrodošlice.

Saznajte više o studiju Financije i pravo ovdje i ispunite svoju online prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TERMIN PRIJEMNOG ISPITA:

10.09.2019. u 10.00 i u 18.00 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo