Iz krvne osvete ubili muža, ranili mu ženu i dijete!

Na parkiralištu trgovačkog centra Interspar u Karlovcu u pucnjavi je ubijen muškarac, a ranjene su njegova supruga i 15-godišnja kći, za čije se živote bore liječnici.

25.10.2010.
18:45
VOYO logo

Jedan muškarac ubijen je ispred Interspara u Karlovcu u ponedjeljak oko 15,15 sati, a još su dvije osobe ozlijeđene u pucnjavi, potvrdili su za Danas.hr u PU karlovačkoj.

Kako doznaje Radio Mrežnica, riječ je o 54-godišnjem Mati Veliću, bratu Frane Velića, koji je u subotu povukao pištolj na dvojicu braće u Otoku Oštarijskom. Velić je upucan u vožnji, dok su on i njegova obitelj išli iz Draganića prema Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pucnjavi su ranjene 43-godišnja Velićeva supruga i 15-godišnja kćer.

Ravnatelj Opće bolnice Karlovac Nedjeljko Strikić izjavio je za Hinu da je 15-godišnjakinja u iznimno teškom stanju zbog prostrijelne rane na glavi te je na Odjelu intenzivne medicine. Druga pacijentica trenutačno je na operaciji prsnog koša te je i njoj život ugrožen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petogodišnji dječak koji je bio s njima u vozilu nije ranjen, a zadržan je u bolnici zbog psihičkog šoka.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak navečer u karlovačkoj Policijskoj upravi potvrđeno je da je uhićeno više osoba. Tko je točno počinitelj ubojstva, policija još ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslijepodne smo digli sve raspoložive snage da se žurno razriješi teško kazneno djelo i postigne maksimalna sigurnost građana", rekla je glasnogovornica karlovačke policije Tamara Grčić, dodajući kako je prerano reći koji su motivi toga tragičnog događaja.

Potvrdila je da je krvavi obračun u Karlovcu povezan sa subotnjim ranjavanjem dvojice muškaraca u Otoku Oštarijskome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pobit ćemo sve obitelji, žene, djecu'

Gotovo filmski scenarij počeo se događati oko 15 sati, kad je TAM-ić s obitelji Velić krenuo prema Karlovcu, da bi na njega, u vožnji, počeli pucati iz drugog automobila. Velić je pogođen, a njegovi članovi obitelji uspjeli su nekako doći do parkirališta ispred Supernove.

"Pobit ćemo sve obitelji, žene, djecu, odjekuju prijetnje parkiralištem ispred Supernove... Također, obitelj Velić, koja je u ovom obračunu ostala bez oca i supruga, nije birala riječi upućene prema policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o obračunu Roma. Prema neslužbenim informacijama, na Velića i njegovu obitelj pucale su osobe rodbinski povezane s onima ranjenima iz Otoka Oštarijskog, pa se sve povezuje s osvetom zbog tog čina.

Prethodni članak:

arti-201010230233006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo