Iz DORH-a me dolaze ispitivati zašto je pao snijeg

'To što se događa u Splitu, to nema nigdje. DORH dolazi ispitivati zašto je pao snijeg, sutra će doći zbog toga što sja sunce, a prekosutra jer pada kiša...

13.2.2012.
20:21
VOYO logo

"To je samo maltretiranje građana. Oni znaju da ne mogu dobiti većinu za raspisivanje referenduma i to je još samo jedan dokaz da im nije stalo niti do grada, niti do građana. Lokalni izbori su za godinu dana i u ovom trenutku nije vrijedno gubiti vrijeme na nešto što sigurno neće proći", kazao je Željko Kerum za RTL dodajući kako gradsku oporbu ne zanima ništa osim kritika i svađa.

Također je izrazio sumnju da će se pronaći trinaesti potpis koji je potreban za sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća te raspravu o referendumu kojim bi se pokušala njegova smjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Politički obojeni DORH'

"To što se događa u Splitu, to nema nigdje. DORH dolazi ispitivati zašto je pao snijeg, sutra će doći zbog toga što sja sunce, a prekosutra jer pada kiša... Ali DORH u Splitu inače tako funkcionira, jer mu ne odgovara Kerum. Jedno vrijeme su se HDZ-u dodvoravali, ali zna se tko stoji iza svega. Ja nemam dlake na jeziku niti se ikoga bojim, osim Boga", kazao je Kerum dodajući kako je DORH u Splitu politički obojen, i neka onda "ispituju zašto će biti oblačno'.

specijal-201012070191004-Vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo