'Ivo je žestok i tvrd, a ja sam zlopamtilo'

Iako javnost Ivi Jospoviću često zamjera neodlučnost, njegova supruga tvrdi kako on itekako ima crte bliske toj karakternoj osobini. Kaže da je žestok i tvrd, dok je ona svadljivija i zlopamtilo.

19.2.2010.
0:21
VOYO logo

Tatjana Josipović, supruga predsjednika Ive Josipovića, smatra kako on itekako ima one crte koje su javnosti do sada definitivno bile nevidljive. Tvrdi kako je njen suprug ni manje ni više nego žestok i tvrd.

"Da, to se možda ne iskazuje na način na koji neki možda očekuju. Mislim da njega javnost ne poznaje u tom smislu", kazala je Tatjana Josipović, koja ne dijeli ni suprugovo mišljenje da je sramežljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kada su u pitanju mane, teško ih pronalazi. Doduše, spočitava mu to što ponekad previše radi te što se ne opušta dovoljno, ali vjeruje kako će uza sve predsjedničke dužnosti pronaći dovoljno vremena da se bavi i obitelji.

Za sebe priznaje da je svadljivija od njega, da pamti loše stvari, ali i da se ne osvećuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam malo svadljivija od njega. Mislim da sam isto dosta uporna i tvrdoglava u onome što radim i da sam malo nervozna kada ne mogu napraviti sve onako kako sam zamislila i u rokovima u kojima sam zamislila. Ponekad sam možda malo zlopamtilo. Ako me netko nekada povrijedi ili nešto ružno kaže, to dosta dugo pamtim, ali nisam osvetoljubiva", kazala je Tatjana Josipović za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo