Istražitelji pronašli crtež i lutku Madeleine McCann?

4.3.2010.
17:21
VOYO logo

Naime, roditelji male Madeleine, Gerry i Kate McCann, vjeruju kako portugalska policija nije dovoljno istražila dojavu britanske turistkinje Jane Godwin (56), koja je policiji dojavila kako je vidjela dvije žene koje za ruku vode "blijedu djevojčicu s crnom perikom".

privatni istražitelji su, slijedom tog traga, nadgledali dvoje potencijalnih osumnjičenika: Yvone Albino i Jorge Vitorino Cabral Martinsa. Istražitelji su u vili zatekli Martinsa, inače učitelja, kako baca "crtež kojeg je nacrtalo dijete između četiri i pet godina", a našli su i fotografirali lutku na prednjem sjedištu njegovog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Yvone Albino je utvrđeno kako se u vrijeme otmice kretala oko hotela McCannovih. Martins je viđen i kako kupuje odjeću za malo dijete, a ni on ni njegova djevojka nemaju djece ni unuka.

Par je inače već ispitan u okviru istrage koju je provela portugalska policija, te su zanijekali ikakvu upletenost u otmicu Madeleine McCann. Međutim, istražitelji vjeruju da je policijsko ispitivanje provedeno površno, te da je ovo također trag koji treba dalje istražiti, piše britanski Metro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, novozelandska policija je morala izaći na uviđaj nakon što im je dojavljeno da je djevojčica nalik maddie viđena u jednom trgovačkom centru. Utvrđeno je da je riječ o obitelji koja ima dijete nalik Madeleine.

Podsjetimo, Madeleine McCann nestala je iz hotelske sobe u portugalskog odmarališta Praia de Luz 3. svibnja 2007. godine. Unatoč brojnim dojavama i istragama, djevojčica još uvijek nije pronađena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo