'KORUPCIJA SVIMA, A NE SAMO NJIMA' / Ispred sjedišta HDZ-a pobacao zakone i upalio kosilicu: 'Ovi su nam viška...'

Pod kosilicom našli su se Zakon o sprečavanju sukoba interesa, Zakon o DSV-u, Zakon o Uskoku, Zakon o zaštiti svjedoka, Zakon o kaznenom postupku i Zakon o prostornom uređenju.

7.11.2019.
11:58
VOYO logo

Filmski redatelj Dario Juričan, koji se pod imenom Milan Bandić želi kandidirati za predsjednika Hrvatske na temelju programa kojim želi omogućiti da korupcija bude dostupnija i malim ljudima, danas je izveo performans na Trgu žrtava fašizma. 

Ispred Središnjice HDZ-a pobacao je zakon isprintane na papirima, upalio kosilicu i pokosio ih. U statusu na Facebooku naslovljenom "Košenje zakona ispred SDP-a i HDZ-a" napisao je da je pokosio zakone "koji su nam viška". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje živjeti 5 godina na Pantovčaku kao baja, nego 7 dana u bijedi"

Pod Juričanovom kosilicom našli su se Zakon o sprečavanju sukoba interesa, Zakon o DSV-u, Zakon o Uskoku, Zakon o zaštiti svjedoka, Zakon o kaznenom postupku i Zakon o prostornom uređenju. 

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Korupcija svima, a ne samo njima! Glasajte za mene jer bolje je živjeti 5 godina na Pantovčaku kao baja, nego 7 dana u bijedi", poručio je Juričan na svojoj Facebook stranici "Želim biti Milan Bandić predsjednik RH". 

Kako je izgledala košnja zakona ispred Središnjice HDZ-a pogledajte u snimci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo