IZVOR IZ NOTORNE SLOVENSKE 9: / 'Sodoma i Gomora. Kad su dolazile cure iz Srbije, onda se znalo da je akcija'

Image
Foto: Google Maps

Prostor je, kaže susjed, dobro blindiran pa se ne čuje buka iznutra jednom kad zatvore vrata. 'Dolazili su i tijekom karantene, ne svaki dan, ali smo ih čuli u ulazu'

26.9.2020.
20:42
Google Maps
VOYO logo

"Živim tu već tri godine i nikad nisam vidio nekoga od ‘velikih’ faca, ali bilo je hrpa situacija u kojima je ispred zgrade bilo pet, šest blindiranih auta."

Image
MINISTRI, SUCI I PODUZETNICI SU RADO SVRAĆALI U KOVAČEVIĆEV KLUB: /

Kartali su na šanku, gledali utakmice, a pazite tko ih je zabavljao

Image
MINISTRI, SUCI I PODUZETNICI SU RADO SVRAĆALI U KOVAČEVIĆEV KLUB: /

Kartali su na šanku, gledali utakmice, a pazite tko ih je zabavljao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posvuda oko zgrade i u zgradi su bili veliki, mišićavi likovi koji su mi izgledali kao nekakvi zaštitari ili tajna služba. Dobro su osigurali da se ne vidi točno tko dolazi. Sve je bilo jako tajanstveno", priča za 24sata stanar trenutno najkontroverznjie adrese, Slovenske 9 na kojoj je uhićeni Dragan Kovačević imao klub.

'Ej, sused, adje dodji na gemišt'

Jednom prilikom su ga pozvali da im se pridruži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vraćao sam se sa svirke i njih trojica u odijelima stajali su tamo pred klubom. Vrata su bila otvorena. Kad su me vidjeli da prolazim, jedan je viknuo: ‘Ej, sused, ajde dođi, bumo si gemišt popili!’. I niš’, ja sam ušao, bila su ta tri tipa koja nisam prepoznao i konobar. Popio sam gemišt s njima. Oni su bili baš jako pijani. Pojeo sam malo pršuta i otišao doma. Ja sam bio samo gore di su taj mali šank, stol i stolice, ali tamo je i podrumski prostor do kojeg vode stepenice, prisjeća se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prostor je, dodaje, dobro blindiran pa se ne čuje buka iznutra jednom kad zatvore vrata. "Dolazili su i tijekom karantene, ne svaki dan, ali smo ih čuli u ulazu", ispričao je.

Još jednom prilikom je vidio unutrašnjost kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedne večeri vrata su isto bila otvorena pa sam tamo vidio 5-6 djevojaka u ranim 20-ima. Bile su jako zgodne i sređene. Izgledale su mi kao da ‘rade’, ako znate na što mislim...", komentirao je stanar koji živi u zgradi u kojoj se nalazi notorni klub.

'Sodoma i Gomora'

"Sodoma i Gomora. Stajali su tu taksiji. Cure bi nekad promašile ulaz, pa bi ih s drugog ulaza vraćali. Bile su skockane kao za svadbu, u minjacima ili uskim haljinama", rekao je izvor za Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon je sve izašlo van. Milanovića sam vidio na proljeće ove godine, ne sjećam se točno u kojem mjesecu. Dolazio je i Mesić. Bilo je ovdje i svakakve sumnjive ekipe. Konobar je tu bio svaki dan, neovisno o tome je li se nešto događalo ili ne. Ali, kad bi vidjeli da dolaze cure iz Srbije, onda se znalo da je ‘akcija’. Nekad je trajalo do jutra", kazao je.

Kaže kako je u klubu bilo mnogo pića. "Kada sam prvi put ušao, na drvenim vitrinama iznad šanka bilo je zasigurno stotinjak butelja kvalitetnih vina, rakije, viskija. To je ono što je odmah upadalo u oči. Tu, dakle, ne govorim o onome što je bilo u šanku", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li se brojao novac, odgovorio je: "Mislite na uređaj ili na ruke? Ako mislite na uređaj, to mu je ekipa koja je zalazila u klub kupila za rođendan. Proslavio ga je početkom rujna. Dva tjedna poslije je pao", priča jedan sugovornik Jutarnjeg lista.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo