Policijsko izvješće / Interventni policajac s Bačvica teško je ozlijeđen, ostala trojica su puštena iz bolnice

Napadač je priveden i nad njih se očekuje kriminalistička obrada

19.7.2019.
14:38
VOYO logo

Splitska policija izvjestila je da su policijski službenici jutros obavili očevid na mjestu ozljeđivanja četiri osobe kod ugostiteljskog objekta na Bačvicama te se oglasila i o zdravstvenom stanju ozlijeđenih.

Liječnička pomoć je pružena četvorici napadnutih osoba (trojici hrvatskih državljana u dobi od 36, 37 i 49 godina, te 23-godišnjem državljaninu Australije) kao i 42-godišnjem hrvatskom državljaninu koji se dovodi u svezu s ozljeđivanjem spomenutih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Utvrđeno je da je 49-godišnjak zadobio tešku, dok su 36-godišnjak, 37-godišnjak i 23-godišnji državljanin Australije lakše ozlijeđeni, kao i 42-godišnjak osumnjičen za napad kojem su osim nadraženosti očiju uslijed uporabe spreja s nadražujućom tvari, konstatirane i ozljede nogu koje je zadobio prije uporabe sredstava prisile, prilikom skoka na tlo s veće visine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

49-godišnjak je zadržan u bolnici, nad 36-godišnjakom je još u tijeku liječnička obrada, dok su 37-godišnjak, 23-godišnjak i 42-godišnjak otpušteni iz bolnice. 42-godišnjak je priveden u službene prostorije i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo